A Nyírő Gyula Kórház addiktológiai osztályán valakit kezeltek már gyógyszerfüggőség (benzodiazepinek) miatt? Lenne pár kérdésem.
Diagnosztizálják-e először, előzetes konzultáció történik-e a klinikán a problémát, vagy
azonnal belekezdenek a szer redukálásába? Mert benzodiazepineknél ez nem mindegy, és félek, hogy körültekintés nélkül, meggondolatlanul letépik rólam a szert, ami egy részt veszélyes, másrészt nem fogok egyhamar abból felépülni.
Használnak-e gyógyszert a leszoktatásban?
Kapom-e a saját, belgyógyászatól kapott gyógyszereimet, pl. szívritmus szabályozó...
Megéri megpróbálnom, mert megmondom őszintén félek, hogy mit fognak ott tenni velem, de ez így sem maradhat. Optimális esetben jobb állapotban megyek ki, mint mentem be, ez szerintem teljesen reális elvárás.
Tapasztalatotokat, kérdésimre válaszokért hálás lennék.

javaslom
SOTE krízis és addigtológia oszája max 1 hónapos az előjezés de remélem 2 éve alatt jobban vagy, én sajnos nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!