Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szedtek benzodiazepineket?...

Szedtek benzodiazepineket? Szeretitek oket?

Figyelt kérdés
Nekem az alprazolam a kedvencem.

2017. aug. 28. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

Gratulálok! Én olyan súlyos függő lettem tőlük, hogy majdnem belehaltam. 3. nekifutásra sikerült letennem 10 hónappal ezelőtt, de még mindig vannak elvonási tüneteim.

A frontin, xanax, rivotril még a heroinnál is veszélyesebb drog.

2017. aug. 28. 13:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Bocs, valamiert kimaradt a klonazepam a kulcsszavak kozul.
2017. aug. 28. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
A mákos tésztát jobban.
2017. aug. 28. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Szedek igen ,de nem a kedvencem . 3x0,5 rivotril ról mára 1x0.25 szedek. Nem érzem szükségét nagyobb adagnak,bár lehet ez már csak placebo.
2017. aug. 29. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Oh én imádtam! Olyannyira, hogy 3 évig a frontinnak éltem.
2017. szept. 6. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Én napi 3x0,5mg Helex SR-t szedek. Háromszor találkozunk, de nem szerettem bele.
2017. okt. 15. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Szedtem Frontint kb 4 hétig, de nagyon nem szerettem, mert teljesen kiütött, egész nap álmos voltam tőle. Ezután elhagytuk, amint beállt rendesen az antidepresszáns.
2017. okt. 15. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Rudotelt kaptam x éve, anorexiára/szorongásra. Egyszer vettem be belőle, totál kiütött. Lelassultam, mintha filmen néztem volna vissza magam. Soha többet, borzasztó volt.
2018. okt. 21. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
45%
Én szedek, ha szükségem van rá, diazepamot és klonazepamot.
2018. okt. 22. 08:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es! Nem igaz amit írsz. A benzodiazepinek nem veszélyesebbek a heroinnál. A heroin egy félszintetikus morfin-származék. Morfint aneszteziológiai gyakorlatban ma is használnak (altatás, fájdalomcsillapítás és intenzív terápiában). Heroint viszont orvos nem használhat és ez előírás is!. Viszont BZD-ket használnak,premedikációra és bealtatáshoz is (Midazolám, Diazepám, Lorazepám és Flunitrazepám), valamint intezív osztályon is. Ezeknek a benzodiazepineknek is van olyan mellékhatása(mint a többinek), hogy függőséghez vezetnek. Ezért tartós szedálásnál is max. 1 hétig alkalmazható.:D

Amúgy meg kedves kérdező elég hülye kérdés ez, és olyan mintha narkós lennél. Lehet hogy stresszes életet élsz, és megoldás a gyógyszer, de azért nem kéne ennyire szeretni őket :D.

2019. júl. 18. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!