Szedtek benzodiazepineket? Szeretitek oket?
Gratulálok! Én olyan súlyos függő lettem tőlük, hogy majdnem belehaltam. 3. nekifutásra sikerült letennem 10 hónappal ezelőtt, de még mindig vannak elvonási tüneteim.
A frontin, xanax, rivotril még a heroinnál is veszélyesebb drog.
Kedves 1-es! Nem igaz amit írsz. A benzodiazepinek nem veszélyesebbek a heroinnál. A heroin egy félszintetikus morfin-származék. Morfint aneszteziológiai gyakorlatban ma is használnak (altatás, fájdalomcsillapítás és intenzív terápiában). Heroint viszont orvos nem használhat és ez előírás is!. Viszont BZD-ket használnak,premedikációra és bealtatáshoz is (Midazolám, Diazepám, Lorazepám és Flunitrazepám), valamint intezív osztályon is. Ezeknek a benzodiazepineknek is van olyan mellékhatása(mint a többinek), hogy függőséghez vezetnek. Ezért tartós szedálásnál is max. 1 hétig alkalmazható.:D
Amúgy meg kedves kérdező elég hülye kérdés ez, és olyan mintha narkós lennél. Lehet hogy stresszes életet élsz, és megoldás a gyógyszer, de azért nem kéne ennyire szeretni őket :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!