Fiúk ti szeretitek, hogy szőrös a mellkasotok?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok és én utálom hogy szőrös vagyok. Fura mikor ránézek, hogy az egész testemet szőr borítja. Nektek mi róla a véleményetek.2017. aug. 22. 12:38
1/5 anonim válasza:
nem igazán, de én nem is vagyok annyira szőrős típus
17/f
2/5 anonim válasza:
Férfiként ez természetes, de ha téged zavar, használhatsz borotvát, testszőrnyírót vagy valami hasonlót.
3/5 anonim válasza:
Nekem mondjuk meg a mellkasom nem szorosodik annyira, a hasam mar inkabb de engem nem zavar. Inkabb legyek szoros mint csupasz. Meg szerintem is ferfiasabb 👍
4/5 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem magamon a szőrt, sajnos van rajtam bőven,mindenhol.
5/5 anonim válasza:
Én is így voltam vele, gáznak tartottam, aztán megszerettem, nekem a gyanta sem segített, egy hétig tartott... vettem egy testszőrnyírót és kicsit megigazítom mindig, íyg nem oylan elburjánzott, látszik, h foglalkozom vele és van amikor szexinek tartanak érte :D 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!