Fiúk ti szeretitek a tapadós boxer alsógatyákat?
Figyelt kérdés
kényelmes?
kort is légyszi:)
2014. júl. 9. 09:24
1/9 anonim válasza:
a tapadós boxerek nem egészségesek, hordása nem ajánlott. értelemszerűen, ha kicsit is szorít, akkor korlátoz a szabadságban/kényelemben. ha nagyobb méretet veszel, akkor nem lesz túl tapadós, de lehet, hogy derékban bő.
2/9 anonim válasza:
én nem szeretem ha nagyon szorít de azt se ha lebeg rajtam inkább a passzos, testhez simuló kényelmeseket
14
4/9 anonim válasza:
Szerintem kényelmesebbek a bő gatyák, de azt túlzásnak tartom, hogy a "tapadós" olyan ördögi dolog lenne. Megfelelő méretet kell venni és kész, máris nem szorít.
5/9 anonim válasza:
a tapadós nem engedi leszállni a heréket, ami terméketlenséghez és hormonproblémákhoz vezethet. hogy ez ördögi vagy sem, döntse el mindenki maga.
6/9 anonim válasza:
+ugyanez a hatása a sok ülőmunkának
7/9 anonim válasza:
Rajtam mindig tapadós boxer van. Én másikat fel sem tudnék venni. Szerintem ha nem szorít és pont jó méretűt veszel nem lesz semmi bajod.
16/f
8/9 anonim válasza:
Én tapadósat hordok,jobb mint a sima,mert nem gyűrődik fel.15/F
9/9 anonim válasza:
szintén a tapadós a kedvencem,mert nem gyűrődik fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!