Mikor nem lesz már érzékeny?
Sose hittem volna hogy ide fogok írni egyszer de úgy gondoltam megkérdezem...
Fitymaszűkületem volt... most lesz 4 éve lassan, hogy megműtöttek és még mindig nem tudok boxerba lenni nagyon kényelmetlen...
Tudok majd valamikor boxert hordani? (fecskével már a tököm tele van xD)
"Fitymaszűkületem volt... most lesz 4 éve lassan, hogy megműtöttek és még mindig nem tudok boxerba lenni nagyon kényelmetlen..."
Mindent leírsz, de a lényeget nem... HOGYAN műtöttek meg? MILYEN BEAVATKOZÁSSAL?
Korod?
A következő a helyzet,teljesen mindegy hogy műtöttek ha a
makkod szabadon van .Ez a legérzékenyebb részünk.Pontosan
50 érző idegvégződés van bent.Ezeknek az idegvégződéseknek
a gatya surlódása következtében el kell sorvadni.Orvosilag ezt úgy nevezik,a makk külső része elkérgesedik .Ez kellemetlen amig ez be nem következik .Az előnye az lesz,
hogy ezáltal a sexet is hosszabban birod.Téged kicsit szivat ez a dolog,1 évre már rendeződni szokott.Ezzel a
doki sem tud különösebbet kezdeni,még egy bőrt már nem húzhat le .Vannak ugyan olyan kenőcsök,amitől érzéstelenedik,talán addig jó lenne bekenegetni,amig a
boxer gatyát megszokja .
7 es,ha jól olvastad a makkra értendő,hogy 50 érzőideg végződés van .Én is csodálkoztam, hogy pont ennyi,de ha egy tudományos orvosi szaklap ennyit írt,akkor én elfogadom .
A fitymában viszont rengeteg,a testünk egyetlen részén sem ilyen sok ,és sűrüen .Ezt a metéltek mind eveszítik.
Ha a fityma bőre ki lenne teritve ,a nagysága a 2 m2 is elérné.Szintén ebben a tanulmányban volt .
Szerintem nem mindegy hogyan műtötték. Ha maradt fitymája, akkor az védelmet jelent a makk számára, ami ráadásul újranyújtható. De a Kérdező valószínüleg gyerek lehet még, mert bár idejött segítséget kérni, a neki szegezett kérdésekre mégsem volt hajlandó válaszolni, ilyet inkább csak egy gyerek tesz..nem beszélve arról, mennyire bezsongott egy hosszabb választól.
Az megintcsak ellentmondás az állításodban, hogy:
"Ezeknek az idegvégződéseknek a gatya surlódása következtében el kell sorvadni."
Miért kéne elsorvadnia? Ha a fitymát újranyújtják akkor egy sorvadt idegvégződés hogyan tudna újraéledni?
"Orvosilag ezt úgy nevezik,a makk külső része elkérgesedik. Ez kellemetlen amig ez be nem következik .Az előnye az lesz, hogy ezáltal a sexet is hosszabban birod."
Láthatod, hogy ez itt nincs így, a gyerek még mindig szenved a makkérzékenységtől, de az még mindig nem mindegy, hogyan műtötték
"1 évre már rendeződni szokott."
Szokott? Mindenkinél? És ez neked is a tapasztalatod?
Az a baj, hogy mindez itt csak okoskodás, ami a kérdező gyereken nem segít. Ellenben azt simán megcsinálhatta volna, hogy felvesz egy boxert és nem megerősítésre vár itt évekig. Nagyon fura ez az egész!
Így is elég ciki volt számomra kiírni a kérdést nem még korom meg etc adjam meg erre nem gondoltál?
Maradt elvileg 1 kis +bőr rajta ha ez az amit keresel
Mi fura? vegyél fel te boxert azt járj derékszögbe egész nap...
Hogy hogyan műtöttek meg? van valami speciális ebbe 9 féle képpen műtik vagy mi? átlagosan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!