Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor nem lesz már érzékeny?

Mikor nem lesz már érzékeny?

Figyelt kérdés

Sose hittem volna hogy ide fogok írni egyszer de úgy gondoltam megkérdezem...

Fitymaszűkületem volt... most lesz 4 éve lassan, hogy megműtöttek és még mindig nem tudok boxerba lenni nagyon kényelmetlen...

Tudok majd valamikor boxert hordani? (fecskével már a tököm tele van xD)

2013. ápr. 22. 02:15
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Hát ha már 4 éve volt a műtét,akkor nem hiszem hogy fog bármi is változni.Esetleg keress fel egy urológust!(ápoló)
2013. ápr. 22. 04:12
 2/13 anonim ***** válasza:

"Fitymaszűkületem volt... most lesz 4 éve lassan, hogy megműtöttek és még mindig nem tudok boxerba lenni nagyon kényelmetlen..."

Mindent leírsz, de a lényeget nem... HOGYAN műtöttek meg? MILYEN BEAVATKOZÁSSAL?

Korod?

2013. ápr. 22. 08:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Horgyad a boxert! Előszőr rossz, mert fáj, de majd hozzászoksz. Ha boxert hordasz lassan el fognak érzéketlenedni az idegek, osztán majd csak jó leszen.
2013. ápr. 22. 08:21
 4/13 anonim ***** válasza:
9%

A következő a helyzet,teljesen mindegy hogy műtöttek ha a

makkod szabadon van .Ez a legérzékenyebb részünk.Pontosan

50 érző idegvégződés van bent.Ezeknek az idegvégződéseknek

a gatya surlódása következtében el kell sorvadni.Orvosilag ezt úgy nevezik,a makk külső része elkérgesedik .Ez kellemetlen amig ez be nem következik .Az előnye az lesz,

hogy ezáltal a sexet is hosszabban birod.Téged kicsit szivat ez a dolog,1 évre már rendeződni szokott.Ezzel a

doki sem tud különösebbet kezdeni,még egy bőrt már nem húzhat le .Vannak ugyan olyan kenőcsök,amitől érzéstelenedik,talán addig jó lenne bekenegetni,amig a

boxer gatyát megszokja .

2013. ápr. 22. 08:42
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy lehet rá még egy réteg bőrt húzni. Már az ókori görögök is megtudták csinálni, ha valaki nem akarta, hogy zsidónak nézzék. Nem tudom most megcsinálnák-i az orvosok. De akkor teljesen más volt minden tudomány.
2013. ápr. 22. 12:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat kipróbálom akkor hogy itthon ezentúl csak boxert hordok. (Utcán nem lenne jó mivel derékszögben mennék xD)
2013. ápr. 22. 13:28
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem a fitymában van 50 db idegvégződés? Érdekes,... én eddig úgy tudtam, hogy a makkban sokkal több van, mint 50! Honnan lett ez az infó kiollózva? :O
2013. ápr. 23. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
8%

7 es,ha jól olvastad a makkra értendő,hogy 50 érzőideg végződés van .Én is csodálkoztam, hogy pont ennyi,de ha egy tudományos orvosi szaklap ennyit írt,akkor én elfogadom .

A fitymában viszont rengeteg,a testünk egyetlen részén sem ilyen sok ,és sűrüen .Ezt a metéltek mind eveszítik.

Ha a fityma bőre ki lenne teritve ,a nagysága a 2 m2 is elérné.Szintén ebben a tanulmányban volt .

2013. ápr. 23. 18:14
 9/13 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem mindegy hogyan műtötték. Ha maradt fitymája, akkor az védelmet jelent a makk számára, ami ráadásul újranyújtható. De a Kérdező valószínüleg gyerek lehet még, mert bár idejött segítséget kérni, a neki szegezett kérdésekre mégsem volt hajlandó válaszolni, ilyet inkább csak egy gyerek tesz..nem beszélve arról, mennyire bezsongott egy hosszabb választól.

Az megintcsak ellentmondás az állításodban, hogy:

"Ezeknek az idegvégződéseknek a gatya surlódása következtében el kell sorvadni."

Miért kéne elsorvadnia? Ha a fitymát újranyújtják akkor egy sorvadt idegvégződés hogyan tudna újraéledni?

"Orvosilag ezt úgy nevezik,a makk külső része elkérgesedik. Ez kellemetlen amig ez be nem következik .Az előnye az lesz, hogy ezáltal a sexet is hosszabban birod."

Láthatod, hogy ez itt nincs így, a gyerek még mindig szenved a makkérzékenységtől, de az még mindig nem mindegy, hogyan műtötték

"1 évre már rendeződni szokott."

Szokott? Mindenkinél? És ez neked is a tapasztalatod?

Az a baj, hogy mindez itt csak okoskodás, ami a kérdező gyereken nem segít. Ellenben azt simán megcsinálhatta volna, hogy felvesz egy boxert és nem megerősítésre vár itt évekig. Nagyon fura ez az egész!

2013. ápr. 24. 05:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Így is elég ciki volt számomra kiírni a kérdést nem még korom meg etc adjam meg erre nem gondoltál?

Maradt elvileg 1 kis +bőr rajta ha ez az amit keresel

Mi fura? vegyél fel te boxert azt járj derékszögbe egész nap...

Hogy hogyan műtöttek meg? van valami speciális ebbe 9 féle képpen műtik vagy mi? átlagosan...

2013. ápr. 24. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!