Miért van az hogy ha lehuzom a bőrt a makkomról az érzékeny lesz az érintésre? 14/F
14 évesen sztem jól is teszed h szűz vagy. én 16 évesen vesztettem el.
ez azért van, mert a makk a hímvessző legérzékenyebb része; itt van a legtöbb ér és receptor (idegvégződés). ezek az idegek továbbítják tovább az ingerületet (érintés), és az agy ezt érzésként fogja fel.
de csak ne panaszkodj, úgy csinálsz mintha nem lenne jó :D
18/F
sztem úgy érti hogy kellemetlen ha hozzáérsz.
az azért van mert a fityma mindig védi.
nekemis így volt.
de aztán itt olvastam oylat hogy fürdés kor simogatjuk meg ilyesmik és megszokja.
idővel nekem is elmúlt.
16/f
Eleinte nekem is fájt a makkom megérintése
De elkezdtem szépen-lassan ugy recskázni hogy a makkomat ugymond igénybe vettem..
Azóta eggyáltalán nem fáj..
14/f
ez a recskázni elég hülye szó :D na mindegy...
a lényeg az h ugy tanulj meg önkielégítést végezni h az jo hatással legyen a péniszedre... sokan elkövetik azt a hibát,hogy csak "verik mint állat" és ebből lesz majd a korai magömléses probléma!!!
én most 25 évesen sok "recskázás" után jöttem rá ,hogy én is elbarmoltam és bár valaki megtanított volna rá...
a lényeg annyi h sokáig kell csinálni ,hogy hozzá szokjon a péniszed, és elsőnek mindig tornáztasd meg ugy h a tövénél megfogod 3 ujjal és egy kicsit erősebben meghuzod a vége felé h megteljen vérrel, ez kb 10szer ismételd és utána valami síkositoval jo sokáig csak maszírozd.
és szép lassan rá fogsz jönni ,hogy neked ,hogy jó!
de mondom ez a erősebb huzogatás az elején fontos, ettől fog megnőni :D és 2 éve csinálom igy és elég sokat elértem mind kitartásban mind méret növekedésben :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!