Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az hogy ha lehuzom...

Miért van az hogy ha lehuzom a bőrt a makkomról az érzékeny lesz az érintésre? 14/F

Figyelt kérdés
kösz a választ
2009. júl. 18. 14:26
 1/6 A kérdező kommentje:
ja amugy szűz vaok:)
2009. júl. 18. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:

14 évesen sztem jól is teszed h szűz vagy. én 16 évesen vesztettem el.

ez azért van, mert a makk a hímvessző legérzékenyebb része; itt van a legtöbb ér és receptor (idegvégződés). ezek az idegek továbbítják tovább az ingerületet (érintés), és az agy ezt érzésként fogja fel.

de csak ne panaszkodj, úgy csinálsz mintha nem lenne jó :D

18/F

2009. júl. 18. 19:09
 3/6 anonim válasza:

sztem úgy érti hogy kellemetlen ha hozzáérsz.

az azért van mert a fityma mindig védi.

nekemis így volt.

de aztán itt olvastam oylat hogy fürdés kor simogatjuk meg ilyesmik és megszokja.

idővel nekem is elmúlt.

16/f

2009. júl. 19. 10:30
 4/6 anonim ***** válasza:
kezdj el recskázni
2009. júl. 19. 20:48
 5/6 anonim válasza:

Eleinte nekem is fájt a makkom megérintése

De elkezdtem szépen-lassan ugy recskázni hogy a makkomat ugymond igénybe vettem..

Azóta eggyáltalán nem fáj..

14/f

2009. júl. 27. 11:56
 6/6 anonim válasza:

ez a recskázni elég hülye szó :D na mindegy...

a lényeg az h ugy tanulj meg önkielégítést végezni h az jo hatással legyen a péniszedre... sokan elkövetik azt a hibát,hogy csak "verik mint állat" és ebből lesz majd a korai magömléses probléma!!!

én most 25 évesen sok "recskázás" után jöttem rá ,hogy én is elbarmoltam és bár valaki megtanított volna rá...

a lényeg annyi h sokáig kell csinálni ,hogy hozzá szokjon a péniszed, és elsőnek mindig tornáztasd meg ugy h a tövénél megfogod 3 ujjal és egy kicsit erősebben meghuzod a vége felé h megteljen vérrel, ez kb 10szer ismételd és utána valami síkositoval jo sokáig csak maszírozd.

és szép lassan rá fogsz jönni ,hogy neked ,hogy jó!

de mondom ez a erősebb huzogatás az elején fontos, ettől fog megnőni :D és 2 éve csinálom igy és elég sokat elértem mind kitartásban mind méret növekedésben :P

2010. jan. 31. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!