Mikor nem lesz már érzékeny?
Sose hittem volna hogy ide fogok írni egyszer de úgy gondoltam megkérdezem...
Fitymaszűkületem volt... most lesz 4 éve lassan, hogy megműtöttek és még mindig nem tudok boxerba lenni nagyon kényelmetlen...
Tudok majd valamikor boxert hordani? (fecskével már a tököm tele van xD)
Kérdező, nyugi! Nem csesztetni akarunk, de tényleg fontos információ az ilyen.
1) Orvosod, ápolód mit mondott és fel tudod-e velük venni a kapcsolatot, felvetted-e már velük a kapcsolatot?
2) Az, hogy 4. éve még mindig baromi érzékeny a dolog, az felettébb szokatlan, én személy szerint nagyon sajnálom, hogy átestél ezen a műtéten és az lett az eredménye, hogy a köznapokban is zavar.
2b) Mondjuk legalább nem totál érzéketlen a makkod. Ez szexuális téren azért pozitív.
3) A megmaradt bőr mennyiségét azért kérdezték, mert azzal a bőrrel legalább meg lehet azt tenni, hogy a makkodat óvod vele. Fitymaszűkületed soha nem lesz többet, de a maradék bőr hosszát lehet úgy növelni, hogy legalább lankadt állapotban javarészt fedve legyen a makkod. És akkor már a köznapokban se fog zavarni a fedetlenség.
4) A korod miért privát információ, amikor mondjuk 20 éves körülmetélt fiúból van pár ezer az országban? Igazán nem tud senki beazonosítani csak a korod alapján.
5) Hogy hogyan műtöttek meg:
- lehet levágni mindent és akkor tök feszes lesz, és a makk alatt már a külső bőr kezdődik. Ez a legrosszabb lehetőség.
- lehet feszes úgy, hogy a heg a pénisztörzsön lejjebb lesz, marad belső fityma, ami (szexuálisan) érzékenyebb
- lehet lazára metélni is, amikor relatíve keveset távolítanak el és van bőven mozgástere a maradék bőrnek
- lehet annyira minimális a km, hogy lankadtan igazából fedve marad valamelyest a makk
- és akkor a nem KM megoldások, amikor gyakorlatilag a fityma nem vész el csak átalakul: fityma bemetszése, dorsalis (felső oldali) mély bemetszés (a fülöp-szigeteki style), fitymaplasztika
Szóval igen, releváns kérdés.
Nem veszem fel velük a kapcsolatot mivel semmi gondom sincs fecskébe.
"- lehet lazára metélni is, amikor relatíve keveset távolítanak el és van bőven mozgástere a maradék bőrnek "
Talán ezt mondanám hogy ilyen
De ahogy olvastam lényeg csak az hogy hordjam a boxert azt majd "megszokom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!