Antidepresszáns, újra egy év után? Hatni fog? Van remény?
Két évig szedtem Scippa-t, 10 mg-t.
Mellette, azóta is tart a terápiám. Annyi, hogy fél éve csak 2 hetente járok a terapeutához (aki a pszichiáterem is egyben)
Lassan egy éve nem szedem a gyógyszert, eddig jól is voltam.
Most 3-4 hete történt pár hirtelen nagyon megviselő dolog az életemben.
A depresszióm visszajött, rettenetesen viselem. Akár hogyan próbálkozom, nehezen tartom magamat, nem gondoltam volna hogy ismét ilyen helyzetben leszek.
Legutóbbi alkalomkor beteg voltam, így lassan egy hónapja nem jártam az orvosnál, és csak jövőhét pénteken van a következő időpontom. Addig még kibírom.
Tudom, hogy tőle kéne kérdeznem, de addig is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, ha volt esetleg hasonló valakinek.
Kérdés:
tegyük fel, hogy az orvos azt mondja, álljak vissza az antidepresszánsra.
Ismét fog működni a gyógyszer? Esetleg volt hasonló helyzetben valaki, akkor ugyan azt, vagy más gyógyszert kapok?
Tudom hogy hosszútávon a terápia a megoldás, rengeteget segített rajtam, de most nem tudok két lábon maradni a helyzetemben.
Van remény?
Nagyon rossz, több év után újra visszaesnem a szorongásba és depresszióba.
Bocsi ha összeszedetlen voltam, próbáltam értelmesen fogalmazni, de nem tudom megítélni magamat.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Köszi neked is, ez is jól hangzik.
Anno évekig voltam ebben az állapotban, és pár éve nem, és így ismét szinte hihetetlennek tűnik hogy újra elmúljon.
Inkább a bélflórádat tedd rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!