Normális ez pszichológusnál?
Első alkalom után kijelentette a 20 éves felnőtt páciensnek hogy legközelebb az anyukájával menjen mert vele akar inkább beszélni.
(Az illető amúgy nagyon félénk, szótlan, de nem egy gyerek)
Biztos okkal tette ezt a pszichológus (a leírásból nyilván, mi külső szemlélők, nem tudhatjuk). Az ok ismeretének hiányában pedig ezt nehéz megítélni.
Önmagában nem feltétlenül elrugaszkodott a gondolat: el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol ez indokolt és jól megalapozott ötlet.
Hogy ebben a konkrét esetben az-e, nyilván nem ítélehtő meg ennyi információ alapján.
a pszichologus nagyjabol kiszurhatja ha valaki hazudik es nem alappzna a behivottra, hiszen nem oneki akar segiteni, hanem annak aki miatt talalkpzni szeretne massal.
Nalunk a ferjemet akarta volna latni, kerdezte mjt szolnek hozza. Mondtam ugyis tudom a ferjem nem jonne el. De megkerdeztem es nem nem tudott eljonni, igy nem volt ilyen alkalom. Addigra annyit beszeltem mar a pszicholpgussal, hogy igazabol mindegy lett volna a ferjem mit hord ossze-vissza nem hiszem, hogy az en szavaimatmeg tudta volna cafolni. (mert en nem hazudtam rola...igy nem volt mit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!