Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális ez pszichológusnál?

Normális ez pszichológusnál?

Figyelt kérdés

Első alkalom után kijelentette a 20 éves felnőtt páciensnek hogy legközelebb az anyukájával menjen mert vele akar inkább beszélni.

(Az illető amúgy nagyon félénk, szótlan, de nem egy gyerek)

2023. nov. 10. 13:07
1 2
 1/16 anonim válasza:
20%
LoL
2023. nov. 10. 13:13
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Férfi a pszichológus, és a páciens is az? Mert akkor igen.
2023. nov. 10. 13:17
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Ha a 20 éves gyámság alatt van, talán.
2023. nov. 10. 13:18
 4/16 A kérdező kommentje:
Nők mindketten
2023. nov. 10. 13:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen siman kerheti, ha lat olyat a paciensenel, ami miatt szuksegesnek tartja a szulot is megismerni. Termeszetesen mondhatja a 20 eves paciens is es az anyja is, hogy nem akar bemenni vagy nem akarja higy bemenjen. Ennyi.
2023. nov. 10. 14:04
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem igen. Pl. a pszichológus érzi azon a 20 évesen, hogy még azért mégsem felelősségteljes felnőtt, (lehet hogy egy képzett pszichológus első alkalom után le tudja venni ezt a következtetést) vagy tudja a pszichológus, hogy az a páciens közel áll az édesanyjához. Támogatja az anyja, ezért úgymond tanácsot ad a pszichológus neki is. Ilyen esetekben el tudom képzelni.
2023. nov. 10. 21:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Csak az anyja és az apja teljesen máshogy jellemezné, az anyja eléggé rühelli is, így ha az ő véleményére/hazugságaira akar alapozni a pszichológus, lesznek bajok.
2023. nov. 11. 07:09
 8/16 Psycho ***** válasza:
100%

Biztos okkal tette ezt a pszichológus (a leírásból nyilván, mi külső szemlélők, nem tudhatjuk). Az ok ismeretének hiányában pedig ezt nehéz megítélni.

Önmagában nem feltétlenül elrugaszkodott a gondolat: el tudok képzelni olyan helyzetet, ahol ez indokolt és jól megalapozott ötlet.

Hogy ebben a konkrét esetben az-e, nyilván nem ítélehtő meg ennyi információ alapján.

2023. nov. 12. 20:23
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

a pszichologus nagyjabol kiszurhatja ha valaki hazudik es nem alappzna a behivottra, hiszen nem oneki akar segiteni, hanem annak aki miatt talalkpzni szeretne massal.

Nalunk a ferjemet akarta volna latni, kerdezte mjt szolnek hozza. Mondtam ugyis tudom a ferjem nem jonne el. De megkerdeztem es nem nem tudott eljonni, igy nem volt ilyen alkalom. Addigra annyit beszeltem mar a pszicholpgussal, hogy igazabol mindegy lett volna a ferjem mit hord ossze-vissza nem hiszem, hogy az en szavaimatmeg tudta volna cafolni. (mert en nem hazudtam rola...igy nem volt mit).

2023. nov. 12. 22:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, de itt a legelső alkalom legelején mondta az illetőnek a pszichológus hogy mivel sok lelki kérdésre (hogy érzi magát, mi a véleménye erről meg arról) azt mondta hogy nem tudja, meg szeretné kérdezni az anyukáját, hátha ő jobban tudja hogy mit gondol a gyereke mint a gyerek saját maga.
2023. nov. 12. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!