Mi történhet ha napi 4mg frontin/xanaxot hirtelen abba hagyok? Mire számítsak?
Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 16:19
11/13 anonim válasza:
10-es voltam. Én is ebbe a cipőbe járok egy hete szedek én napi 5-6mg,ket és lassan elfogy a frontin és nem tudom mire számítsak.Remélem egy hét az még nem olyan durva hogy kemény elvonásaim legyenek
12/13 anonim válasza:
Nem játék, de egyáltaléán ilyen mennyiséget szedni hogy lehet? Feltétlenül keress egy sürgősségit-de inkább Pszichiátriát, ahol őszintén elmondod, s talámn írnak persze sokkal kevesebbet.Ha teljesen elhagyod hírtelen, az nem lesz jó
13/13 anonim válasza:
Phaphám ha az a cél, hogy minél közelebb kerülj a halálhoz a 4-ről 0-ára egyből váltani a metódus.
A benzo és alkohol megöl ha egyből leteszed, ezeket fokozatosan kell csökkenteni.
Ha nekem kéne neki állni havonta -1mg, talán az is durva akkor 0,5mg de lehet egy sűrűbb de csak 0,25-ös kevésbé terheli meg az embert. Függ milyen régen szeded.
The choice is yours. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!