Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért mondják, hogy ami nem...

Miért mondják, hogy ami nem öl meg az megerősít? Engem a nehéz problémák csak mégjobban a földbe döngölnek, és inkább gyengébb lettem tőlük.

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen egy darabig a földbe döngölnek, mint engem is annak idején. Még pánik beteg is lettem, de eltelt egy év és teljesen megváltoztam. Kidobom az életemből a negatív embereket, a piszkálódó, irígy, durván bántó embereket, akikre csak feleslegesen pazarolnám az erőmet. Tégy te is így, meglásd sokkal erőssebb leszel. Ja és bölcssebb is.
2010. okt. 18. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
azért mondják mert ha nehéz dolgokat kibirsz pl betegség vagy valamilyen balesetet tulélsz vagy bármilyen nehézséget tulélsz akkor utánna már nem lessz annyira nehéz elviselni legalábis szerintem igy van de kitudja
2010. okt. 18. 14:43
 3/5 yuda ***** válasza:
Arra irányul a mondás,hogy nehéz ugyan -ezt senki nem tagadja -de jó esetben tanulsz belőle,és legközelebb a hasonló helyzetekben már egyfajta rutinod lesz és emiatt leszel erősebb.
2010. okt. 18. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Részben igaz. Én olyan értelemben lettem lettem erősebb, hogy a lelkem megkeményedett, ami viszont hátrány, mivel úgy érzem, az érzéseim is megszűntek.
2010. okt. 18. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Ép most találtam ezt a cikket:

[link]

2010. okt. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!