Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mentális betegsége...

Milyen mentális betegsége lehet ennek a 38 éves férfinak? Tovább a megjegyzésben

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy szerintetek az alább leírtak alapján milyen mentális betegsége lehet (ha van) egy ilyen embernek és ha éltetek együtt ilyennel, hogy alakult a kapcsolat?

- Betegesen és alaptalanul féltékeny, rögeszméje hogy a párja félre lép. Akár magánnyomozó segítségét is kérné hogy kiderüljön mi az igazság

- Állandóan dicsérni kell, fényezi magát. Ha a dicséret elmarad, azt sérelmezi

- Sértődékeny, mindent feketén vagy fehéren lát. Egy vita alkalmával nem hallja meg a másik véleményét, csak a magáét fújja

- A múltbeli kapcsolatairól lekezelően beszél, minden szakítás után ő volt az áldozat

- Általánosságban véve is áldozat szerepébe rakja magát, mindig a másik a hibás és bántja őt

- Érzelmileg képtelen nyitni, de ha a társa is zárkózott akkor provokálja es szóvá teszi

- Végletek embere ( vagy örökké együtt leszünk vagy egy vita miatt már szerinte vége a kapcsolatnak)

2023. szept. 29. 18:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Narcisztikus. Menekulj!
2023. szept. 29. 18:12
 2/14 anonim válasza:
61%

Nem az exemmel ismerkedsz?🤣🤣🤣

Viccet félre téve....tényleg ugyan ezeket tapasztaltam én is nála pontról pontra !!!!

Én mielőtt menekültem!!!Ha szakasz vele szólok előre...időnként elő fog bukkanni,változni ez a kaliber nem fog soha !!!

2023. szept. 29. 18:13
 3/14 A kérdező kommentje:
És amikor vállalhatatlan a viselkedése, vádaskodik es meggyanúsít valamivel hiába védem meg magam, pillanatok alatt eléri hogy szarul es bűnösnek érezzem magam, szinte már én is elhiszem hogy azért gondolja azt amit, mert én okot adok rá
2023. szept. 29. 18:18
 4/14 anonim válasza:
53%
Nárci (ezen belül szerintem a sérülékeny nárcisztikus típus). Én anno egy szakemberrel beszéltem erről, exem is ilyesmi kaliber volt.
2023. szept. 29. 18:25
 5/14 anonim ***** válasza:
15%
Te meg gondolom borderline vagy. Remek párosítás.
2023. szept. 29. 18:33
 6/14 anonim válasza:
58%

Nagyon jól tudodm miről beszélsz!!!mint írtam, ugyan ezeket produkálta!!!!

Hagyd és menekülj mert ez egyre rosszab lesz !!de idővel elo fog újra kerülni csak szólok!!

2023. szept. 29. 18:36
 7/14 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus szerintem is.
2023. szept. 29. 19:25
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
És neked milyen mentális betegséged van?
2023. szept. 29. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Ő valószínűleg függ tőle, kapcsolatfüggő, önbecsüléssel nem rendelkezik és világi buta.
2023. szept. 29. 19:44
 10/14 anonim ***** válasza:
40%

Elso vagyok.

Kerdezo, te viszont borderline retardaltnak tunsz.

A parod pedig narci.

Bravo paros 👏

2023. szept. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!