Miért “élvezem”, ha (szexuális) tárgyként kezelnek pl.: füttyögnek rám, stírölik a fenekem, obszcén megjegyzéseket tesznek. (Pl.: agyond*gnálak stb.)? Ez baj? Mi lehet az oka?
3as vagyok. Szard le a nyomi válaszolókat. Incelek, akiknek nem jutott csaj, s itt vergődnek, mert meg akarnak dugni, de nem kaphatnak meg téged, ezért gyűlölnek.
"Miközben logikusan belegondolva tudom"
Hiába a logika ilyeneknél, ez annyira mélyen gyökeredző, tudatalatti, de jó pont, ha már felismerted magadban ezt.
" hogy miért pont a szexualitáson keresztül várom/ "
Azt én sem tudom. Gyerekkorodban voltak ilyen élményeid? Megerőszakolás, hasonlók? Vannak lányok, akik abból kapnak megerősítést, ha szó szerint bántalmazott szerepben vannak. Valakik keresik a drámát, hogy átéljék azt, hogy bűntudatot ébresztenek a másikban, mert akkor jogosnak érzik a saját fájdalmaikat, megerősítést kapnak az érzelmeik valódiságáról.
Vezesd le, milyen szexuális élményeid voltak, édesapád hogy bánt veled, milyen vele a kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!