Túl sok időt töltök képernyő előtt és a mentális egészségem sem a legjobb, kaphatnék tanácsokat?(bővebb leírás a megjegyzéseknél)
Így az elmondásod alapján egy átlagos kamasz gyerek vagy kevés önbizalommal...
A pattanások természetesek a korodban, de ha nagyon zavar, bőrgyógyász tud segíteni. A hajadon a fodrász, a testalkatodon pedig a 11 óra képernyő helyett a rendszeres, legalább heti 3 alkalom mozgás.
Én azt modnom,hogy ameddig élsz és lélgezel tudsz változtatni a dolgokon főleg a 21-dik században.A kinézeteteden edzéssel tudsz változatni, Igen tudom,hogy ez a közhely, hogy gyúrj,gyúrj,gyúrj,de ennél többet nem tudsz tenni.Menj ki a természetbe sétálj picit tisztulj meg,nem feltétlenül spiritulási érelmeben,csak vegyél mély levegőket a szabdban,aztán máskor fuss az erdőben, növeled az állóképességed és még levegőn is vagy, otthon tudsz fekvőzni vagy vannak ilyen street workout parkok ott is tudsz edzeni az internet korlátlan lehetőségeket ad erre,hogy tanulhass. Ezenkívül nézd mindennek a jó oldalát, el végzel egy szakot jár mellé éretsgéi válthatzs írányt ha szeretnél és ha megszorúlna a hurok még mindig van egy szakmád,ez nagyon fontos!Nemsokára kezdődik a nyár,menj el dolgozni,biztos találsz valamit.Segítsd a szüledi,biztos örülni fognak.Fontos, hogy mindenki különleges és szép a maga módján, kezdj el ismerkedni,nem is muszály egyből randzini, hanem szimplán komunikálj idegenekkel, lányokkal fejlezd a késségeid és meglásd élvezni fogod az életet.
Ha esetleg van egy kis angol tudásod ajánlom ezzeket a videókat (szerintem van hozzá magyar felirat is):
akkor hogy jársz suliba? 9+11 az 20. napi 4 ra a suli? és evés?
nincs biciklid? vagy nincsenek lábaid? menj ki futni, sétálni, hamarosan itt a jó idő, van a környéken erdő-mező, tök jó neked, hogy nem egy városban laksz. én simán kimennék túrázni, sétálni. van kutyád? vidd magaddal. ha van tesód, ő is mehet. vagy pár haver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!