Mai nap be szédültem,homályosan kezdtem látni a telefon képernyőt (többszörös is) egyszerűen be homályosodott minden többször is,lüktetett a szemem hosszú ideig,le feküdtem és be hunytam a szemem de tovább lüktetett még el nem aludtam,mi lehet ennek?
Mi lehet ennek az oka?
Utóbbi pár hónapban nagyon rá szoktam a telefon nyomkodására így munkanélküliként,mindent azon csinálok a szó szoros értelmében,mondhatni csak a telefont nyomkodom órákon átt, enni és wc-re is azzal járok sajnos.
Mitől élehettem átt ezt?
Későbbiekben mi fog történni ha nem állok le?
Most is el kezdtett minden be homályosodni,mint akinek középre állnak mennek a szemei, 15 perce keltem, 5 perce telefonozom.
Ezeket a sorokat már nehez írni.
Egy 23éves.
Boldog új évet! 🥳
#1Eleget iszom,mindig friss levegő van,napi szinten sétállok 1-2 órát a szabadban.
Már megint szédülgetek
#3 ki próbálom,remélem segít.
#4Azt fogom tenni,csak meg szerettem volna még nézni utoljára egy filmet de akkor esélytelen.
Szuperek vagytok,köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Valakinek volt már ilyenben része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!