18 évesen mennyire gyakori öngyilkosság?
21/44 A kérdező kommentje:
A szomorú hogy én képes vagyok észrevenni magamon hogy buta vagyok, vagyis nálam intelligensebb emberekhez képes vagyok összehasonlitani magam, de viszont félek tényleg egy idióta vagyok, mivel engem egy volt pszichiáterem "középsúlyos értelmifogyatékosnak" diagnosztizált és ez teljesen elvette minden reményem és bizalmam ami addig volt, azóta csak nőttek a szuicid hajlamaim és méginkább kezdem nem embernek érezni magam.
Hiába nem szeretek bulizni és még nem is buliztam soha sajnos ez egyátalán nem ad hozzá az iqmhoz :'(
Olvasni nem szeretek dettó sajnos ez pedig gondolom az ostobaság egyik tipikus képe és az egyik oka, nos nincs rá energiám hogy kezembe fogjak egy könnyvet és elkezdjem azt olvasni, végigolvasni pedig egy lehetetlen elvárás elnne tőlem, ebbe beletartozna ennek a rutinalizálása is..
22/44 A kérdező kommentje:
18as, téged az ne érdekeljen mert igyis ugyis negativ hatással vagyok rád, másokra, környezetemre, magamra legalább ez a legkevesebb és ilyen buta kérdést kérlek ne tegyel fel többet mert az én esetemben sajnos már születésem óta ez a monoton hangulat uralkodik és valószinüleg fog is.
23/44 A kérdező kommentje:
Hozzátéve nem üneplek semmilyen ünnepnapot, egyátalán nem érdekel semmilyen ünnep legyen szó a karácsonyról, ekkor még a fát se diszitem ki és semmit se teszek hanem egész nap az ágyban fekszek utálom a telet
kedves kérdező,én tényleg szívesen segítenék neked. kérlek ne add fel,oka van hidd el hogy megszülettél. az nem jó ha csak fekszel egész nap. írj ne félj,nem vagy rám negatív hatással. kérlek! engedd hogy segítsek! 18-as
2023. okt. 30. 10:52
25/44 A kérdező kommentje:
24es, törödj a saját dolgaiddal, már szépen leszögeztem hogy nem kérek és nem fogadok el segitséget köszönöm.
kedves kérdező,ha így szeretnéd rendben. nem zavarlak...sok sikert,remélem megtalálod a megoldáűst a problémáidra.
2023. okt. 31. 15:46
27/44 anonim válasza:
Ezeket felejts el, az Ur szeret Teged, keresd fol a legkozelebbi katolikus plebaniat es ifjusagi kozosseget, keresztelkedj meg es gyonjal, aldozzal, ima, szentmise. Mindenre megoldas, tapasztalatbol mondom. Plebanos segit, keresd fol, merre tovabb.
2023. nov. 5. 12:41
Szerintem szard le a diagnózist.Engem is diagnosztizáltak mindenféle szarsággal,és köztük van a mentális retardáció.VISZONT amint átkerültem más pszichiáterhez egyből leszedte azt a diagnózist mivel semmi se bizonyítja,hogy így lenne.Én ezt nagyon rosszul éltem meg,viszont már az elejétől tudtam hogy nem igaz.Mivel kb ránézésre mondta....hogy rohadjon meg.Szóval szard le,nem számít
2023. nov. 5. 13:28
29/44 A kérdező kommentje:
28as, én leszarnám a diagnózist csak sajnos nagyon úgy fest tényleg valamilyen szinten retardált kell H legyek mivel, még egy alapvető beszélgetést se tudok fenntartani egy másik emberrel, teljesen egyedül vagyok nincs senkim és semmi csak egy nárcisztikus anyám akitöl legszívesebben megszabadulnék minnél hamarább, tanulni itthon egyátalán nem tanulok mivel nincs rá energiám és bizalmam, az emberekben pedig álandóan csalódok
30/44 A kérdező kommentje:
Engem nem is zavarna ha már ilyenek az emberek, de félek soha az életben nem leszek sajátosan sikeres, eddigi sikereit hatalmas szerencsének és kis csapatmunkának köszönhetem, de ez már a multé félek soha nem lesz már ennyi jó lehetőségem ezért is adtam fel
Kapcsolódó kérdések: