Mit tegyek ha öngyilkos gondolataim vannak de senkit se érdekel?
Figyelt kérdés
A senkit se érdek alatt azt értem ,hogy a szüleimet se érdekli másra meg nem számithatok.2023. szept. 23. 20:51
21/21 anonim válasza:
Teljesen átérzem, amit mondassz. Én nem nagyon sokáig nem mertem megkérdezni a szüleimet a pszichológusról, éveken át tulajdonképpen csak vegetáltam, és arra ment el mindne erőm, hogy túléljem a mindennapokat.
A kék vonal nekem segített, de azért teljesen más, mint élőben, nyilván nem lehet tőle csodákat várni.
Nekem, ami leginkább segített, hogy online kerestem embereket, akik megértettek, és akiknek le mertem írni, hogy mik bántanak. Ezt ajánlom neked is, illetve még jobb lenne, ha élőben tudnád elmondani valakinek, akiben megbízol.
Ha szeretnél bármiről beszélni, nekem írhatsz nyugodtan, de ahogy láttam, többen felajánlották már előttem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!