Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek ha öngyilkos...

Mit tegyek ha öngyilkos gondolataim vannak de senkit se érdekel?

Figyelt kérdés
A senkit se érdek alatt azt értem ,hogy a szüleimet se érdekli másra meg nem számithatok.
2023. szept. 23. 20:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, pszichiáter. Ha másra nem számíthatsz, akkor ez marad.
2023. szept. 23. 20:55
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem visznek a szuleim pszichologushoz
2023. szept. 23. 20:56
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Suliba jársz még? Iskolapszichológus esetleg?
2023. szept. 23. 21:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Kék vonal?

Nekem ők segítettek amikor még a szüleim nem engedték pszichológushoz járni.

Nyilván ha van sulipszichologus az még jobb

2023. szept. 23. 21:12
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Ni a gond?
2023. szept. 23. 21:16
 6/21 A kérdező kommentje:

Sulis vagyok még de nálunk szülői engedély kell h járhass pszichologushoz.

A kek vonalat mar probaltam de nem segitett sokat.

Azt meg h mi a baj igazabol hosszu lenne leirni

2023. szept. 23. 21:26
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
Az iskolapszichológushoz szülői engedély kell? Milyen suli ez? És ha valakinek pont a szülőkkel van problémája?
2023. szept. 23. 21:28
 8/21 anonim ***** válasza:
18%
Volt már. Ezerszer. Nem kell szülői engedély. Te csak nem akarsz változtatni. Azt hiszed más majd megoldja helyetted itt az interneten. Nem fogja. Neked kell keresned egy olyan felnőttet, aki hisz neked. Ezerszer leírtam segítőként és magánemberként is.
2023. szept. 23. 21:35
 9/21 anonim válasza:
61%

Hé, nekem is voltak már hasonló problémáim, szóval ha valakivel akarsz beszélgetni, én itt vagyok. Általában az emberek azért akarnak öngyilkossághoz folyamodni mert valami probléma elöl elakarnak menekülni. Nem tudom hogy te hogy vagy vele. De ezen elkezdhetsz gondolkodni.

Illetve szeretném megkérdezni hogy hol tartassz ennél. Mennyire és hogyan gondolsz rá. 10-ből mennyire gondolkodsz rajta? Ha 1-es azt jelenti hogy totálisan boldog vagy és nem gondolsz rá, a 10-azt jelenti hogy meg fogod tenni. Te hol tartassz?

2023. szept. 23. 21:42
 10/21 anonim ***** válasza:
86%

8

De kell nehany suliban. Ha hiszed ha nem. Es az egy kivalo "segito" modszer, hogy ot okolod ugy, hogy az elozmenyeit sem ismered. Es hozzateszed "ez rajtad mulik, neked kell megoldani". Vao. Brutal empatia.

Mar majdnem nyomtam egy zoldet a kommentedre - csak meglattam hogy maganember, az meg mi a tokom? Atlag ember? Az meg kit erdekel akkor ha te ilyen kommentet irsz egy erosen feltetelzheto gyereknek? Nyugi szerintem, csukd be a gyakorit es igyal egy teat, majd lapozz.

2023. szept. 23. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!