Mit tegyek ha öngyilkos gondolataim vannak de senkit se érdekel?
Kék vonal?
Nekem ők segítettek amikor még a szüleim nem engedték pszichológushoz járni.
Nyilván ha van sulipszichologus az még jobb
Sulis vagyok még de nálunk szülői engedély kell h járhass pszichologushoz.
A kek vonalat mar probaltam de nem segitett sokat.
Azt meg h mi a baj igazabol hosszu lenne leirni
Hé, nekem is voltak már hasonló problémáim, szóval ha valakivel akarsz beszélgetni, én itt vagyok. Általában az emberek azért akarnak öngyilkossághoz folyamodni mert valami probléma elöl elakarnak menekülni. Nem tudom hogy te hogy vagy vele. De ezen elkezdhetsz gondolkodni.
Illetve szeretném megkérdezni hogy hol tartassz ennél. Mennyire és hogyan gondolsz rá. 10-ből mennyire gondolkodsz rajta? Ha 1-es azt jelenti hogy totálisan boldog vagy és nem gondolsz rá, a 10-azt jelenti hogy meg fogod tenni. Te hol tartassz?
8
De kell nehany suliban. Ha hiszed ha nem. Es az egy kivalo "segito" modszer, hogy ot okolod ugy, hogy az elozmenyeit sem ismered. Es hozzateszed "ez rajtad mulik, neked kell megoldani". Vao. Brutal empatia.
Mar majdnem nyomtam egy zoldet a kommentedre - csak meglattam hogy maganember, az meg mi a tokom? Atlag ember? Az meg kit erdekel akkor ha te ilyen kommentet irsz egy erosen feltetelzheto gyereknek? Nyugi szerintem, csukd be a gyakorit es igyal egy teat, majd lapozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!