Hogyan tereljem el a gondolataimat?
Az öngyilkosságról szeretném elterelni a gondolataimat. Szar embernek érzem magam és senki nincs mellettem. Csak ülök vagy fekszek a szobámba szakadt nadrágban és nem látom értelmét semminek. Próbálok eljárni kezelésre de úgy érzem soha nem leszek jobban, mert nincs bennem akarat. Mindenre amit csinálok azt mondják, hogy nem jó. A munkahelyen azt mondták otthon egy ember is azt mondja amikor takarítok. Pedig ha takarítottam legalább hasznosnak éreztem magam de most erre is azt mondja, hogy szar. Miért nem jó semmi amit csinálok? Velük van baj vagy velem? Ezt senki nem tudja megmondani és ebbe beleőrülök.
Lényeg, hogy itt a hétvége nem tudom mit csináljak amivel el tudom terelni a gondolataimat, tanácsok esetleg?
Előző vagyok, nézzél jó filmeket, az is segíthet, ha olyan dokumentumfilmeket nézel, akik még nehezebb helyzetben vannak, így jobban értékeli az ember, hogy van hol laknia, vannak lehetőségei. Pl.én az
öngyilkossági gondolatok legrosszabb idejében találtam rá erre a csatornára:
https://www.youtube.com/watch?v=ItUUmukrKM0&t=40s
Nekem pl. az is enyhít ideiglenesen a stresszen, ha a kedvenc filmjeimet újranézem. Ez akkor szokott lenni, ha már a végső megoldásban gondolkodom.
Halál utáni életes videókat is szoktam hallgatni ilyenkor.
De ne tedd meg a dolgot, mert ha végiggondolatlanul kísérletet teszel, lenyomoríthatod magad.
Összeesküvéselméletesnek kikiáltott videók, olvasmányok is szoktak segíteni nekem.
Ja, és a legfontosabb! Menjél el futni, én kétnaponta szoktam 7 km-t, illetve másik napon hosszabban sétálok. Minden nap mozogj valamit, mozdulj ki, legalább egy sétára, ez rendszerességet visz az életedbe.
Tele van toxikus, mergezo emberekkel a kornyezeted, es valoszinuleg a szuleid is azok, ezert erzed igy magad... sajnalom nagyon, akinek ilyen sorsa van. :(
Korulottem is van rengeteg toxik ember, de legalabb vannak olyanok, akikkel oszinte szeretet kapcsolatban vagyok. Ha ilyen emberek nincsenek korulotted, akkor az lesz az ok, amiert mar nem akarsz elni sem. Keress igaz baratokat!
#9 De, a toxikus emberek mondanak ilyet barkire, sajat csaladtagjaikra... nezzetek utana: dark triad, narcizmus.
Ember embernek farkasa.
Ne hidd el kerdezo, amit mondanak, masok verbalisan akarnak teged kinyirni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!