Hogyan tereljem el a gondolataimat?
Figyelt kérdés
Az öngyilkosságról szeretném elterelni a gondolataimat. Szar embernek érzem magam és senki nincs mellettem. Csak ülök vagy fekszek a szobámba szakadt nadrágban és nem látom értelmét semminek. Próbálok eljárni kezelésre de úgy érzem soha nem leszek jobban, mert nincs bennem akarat. Mindenre amit csinálok azt mondják, hogy nem jó. A munkahelyen azt mondták otthon egy ember is azt mondja amikor takarítok. Pedig ha takarítottam legalább hasznosnak éreztem magam de most erre is azt mondja, hogy szar. Miért nem jó semmi amit csinálok? Velük van baj vagy velem? Ezt senki nem tudja megmondani és ebbe beleőrülök.
Lényeg, hogy itt a hétvége nem tudom mit csináljak amivel el tudom terelni a gondolataimat, tanácsok esetleg?
2023. szept. 8. 16:12
11/17 anonim válasza:
Na igen, a toxikus emberek, az igazán szar emberek, akik másokat leszaroznak. Más szemében a szálkát esete.
12/17 anonim válasza:
Mindenki érdemel még egy esélyt, meg még egyet, meg még egyet, de ha valakit "leszarozunk" azzal kb. azt mondjuk neki hogy lemondunk rólad, mert egy "szar ember" vagy! A leggerinctelenebb hozzáállás! Miből tudja, hogy pont most nem fog megváltozni?
13/17 anonim válasza:
12 az ilyen embereket ki kell zarni az eletunkbol, mintha nem is leteznenek... viszont azt gondolom, a kerdezonek az egesz csaladja is ilyen toxikus lehet, es ezert sajnos nincs is hova mennie eloluk. Sot mivel kis csecsemo kora ota nem tudja milyen egy igazi szereto intim legkor, akkor neki nehez lesz, mert tudattalan elmeje a toxikus emberekhez vonzodik. En mindenkepp keresnek a helyeben egy pszichologust, hogy segitsen!
14/17 anonim válasza:
6-os "Annyi mindenki tul tudott volna lepni az eleteben nelkulem ha en nem huztam volna le oket." - Kettőn áll a vásár. Ne hidd, hogy mindenért egyedül te vagy felelős.
15/17 anonim válasza:
Kérdező - rossz helyen vagy, ahol nem becsülnek meg. Hogy tudnál onnan eljönni (család, munkahely). Akarattal és cselekvéssel sok mindenen tudnál változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!