Mit lehet tenni ha a suliban jön rám a pánikroham?
A panikra(rohamra) nincs sok modszer.
Vagy lemeditalod mondjuk egy egyetemi prezentalasnal ahol 400 ember figyel (sok sikert a meditalashoz kozben) es ebbol lesz vizsgajegyed vagy kibirod de... hat azt sokan tudjuk hogy kozel lehetetlen. Hangremeges, aztan masra figyelsz, szivveres, szapora legzest hallod, besipol a mikrofon, izzadsz, ezt tobbiek latjak elkezdenek nevetni meg latod hogy rolad beszelnek hogy "szegeny" meg ilyenek.
En ezt mar ateltem. Rohadt kellemetlen volt. Szerintem gyogyszerezes eloszor Xanax vagy nem szelektiv beta blokkolo (nem olyan pl mint a metoprolol), hogy megszokod a helyzetet mellette pszichologus.
Ez ilyen amikor beindul a biologiai szimpatetikus idegrendszered, erre hiaba meditalsz kozben, meg hogyan? "Bocsi most meditalnom kell mert panikrohamom lesz". Ezt sosem ertettem. Utana oke, meg elotte is, de amikor elo kell adni akkor fix elo jon (nekem).
Az a baj ,hogy elég fiatal vagyok és nem hiszem,hogy szedhetnék gyógyszert.A szüleim meg nem érdeklem ezért nem vinnének pszichológushoz.
Kitartást 3-as
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!