Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érdemes elmenni Dr. Csernushoz?

Érdemes elmenni Dr. Csernushoz?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mik a tapasztalatok, illetve szeretném megtudni hogy érdemes-e elmenni, mert úgy érzem szükségem lenne egy határozott pszichológusra, és olvastam 2 könyvét és az alapján elég elgondolkodtató dolgok merültek fel bennem. Jó lenne egy szakemberrel beszélni a problémáimról, mert nagyon nagyon sok kérdésem van... Érdemes elmenni? Volt már valaki nála?
2010. okt. 16. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Ha gondolod, írhatsz nekem e-mailt a privát címre, én szakember vagyok, mentálhigiénikus, és ha tudok segítek!

Üdv: Gesztilla

2010. okt. 17. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Gesztilla, nagyon jó, hogy ilyen sok segítő szándék van benned. Ahogyan olvasom, már nem először ajánlod fel a privát leveles segítséged a kérdezőknek.

Ám remélhetőleg tisztában vagy a saját kompetencia határaiddal is. Ugyanis koránt sem egyezik meg a pszichiáter, a pszichológus, és a mentálhigiénkus hatásköre. Továbbá a formális, és informális helyzetekben történő segítségnyújtás sem. Mérföldkövek vannak mindegyikben.

Remélem, ezekkel a dolgokkal tisztában vagy Te is, ha így felajánlod a segítségedet, mert nagyon sokan mások ezen az oldalon a laikusok közül nincsenek.

2010. okt. 17. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha én Pesten laknék, akkor már csak azért is elmennék hozzá....sztem érdekes ember, és végső soron tényleg úgy van, h hatász igazán csak némi durvasággal lehet elérni. Ezen az oldalon is van , aki előadja az ilyen-olyan problémáját, és sokszor csak arra nyitott, h sajnálgassák, h ajajajj, de rossz neked szegény, drága csillagom.....aztán van is, aki beír valami nagy rózsaszín szöveget, aztán azt az egekbe fölpontozzák, ha pedig vki nyersen leírja a valóságot, akkor az egy bunkó köcsög, viszont tartalmilag az őszinteség sokkal hasznosabb vki számára, aki tényleg segítséget keres, mint a nagy szívszaggató szöveg.
2010. okt. 18. 02:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Csernus nem pszichológus, hanem pszichiáter.

Ennek ellenére pszichoterápiát végez. Ha a könyvei elgondolkodtattak, láttad a műsorait, akkor nagyjából tudod milyen ember, mire számíthatsz tőle. ha ezek után úgy érzed segíteni tud, akkor menj el hozzá.

Egyébként egy jó pszichológust találni olyan mint egy jó feleséget. elsőre nem feltétlenül sikerül.

2010. okt. 18. 05:28
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Tisztelt "Mérföldköves"! Ne velem foglalkozz!
2010. okt. 24. 21:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne? Azért mert elvégeztél néhány pszichológia tanegységet, ne képzeld magadat kompetensnek a témában.

A kérdező szakembert keres. Te nem az a szakember vagy akit keres. Ennyi. Nem kell ezen megsértődni. (bár elég beszédes az, hogy így teszel...)

2010. okt. 24. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vannak bizonyos emberek, vagy problémák, amiket így meg tud oldani, de én úgy gondolom, hogy a módszerei, amiket a műsorok alapján használ nem jók. Mármint, az összes gyakorlatilag "közléssorompó", ami megakasztja a továbbiakban a beszélgetést és így elvágja a lehetőségét annak, hogy a problémagazda fejlődjön, saját maga megoldást találjon a gondjára.
2012. jún. 15. 02:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!