Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy búcsúlevélbe mit érdemes...

Egy búcsúlevélbe mit érdemes leírni?

Figyelt kérdés
Nem tudom érdemes-e írnom....
2011. okt. 13. 14:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha el akarsz szökni, akkor írd bele hogy hová mész, pontos címmel.
2011. okt. 13. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Meg akarsz halni?
2011. okt. 13. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:
hát, ne hagyd, hogy a miérteken topródjanak a szeretteid évekig
2011. okt. 13. 14:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Minden fájdalmadat, azután ha kiírtad magadból, a levelet szélnek ereszteni, vagy elégetni és lemondani a búcsúról.
2011. okt. 13. 14:46
 5/12 A kérdező kommentje:
kösz
2011. okt. 13. 14:48
 6/12 anonim ***** válasza:
mit szeretnél .elmenni?
2011. okt. 13. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem mondtad el, hogy milyen célból írnád...Elhagysz valakit (a párodat,szüleidet,stb.)?Netán Téged hagytak el?Vagy ami rosszabb:meg akarsz halni?

Valahogy a kérdésed alapján úgy érzem,hogy sajnos ez utóbbiról lehet szó...

Ha így van, teljesen mindegy,hogy miről írsz,a levél látványa már önmagában egy életre szóló sokkot okoz azok számára,akiknek fontos vagy...

Én egyszer a korábban öngyilkossági szándékot hangozható egyik szülőmre találtam rá búcsúlevél mellett...Már a levél láttán sokkot kaptam,úgyhogy nem volt sem lelkierőm, sem bátorságom/lélekjelenlétem és időm sem elolvasni...Nem kívánom senkinek azt az érzést,tönkretette a lelkem egy részét egy életre...

A búcsúlevél maximum arra jó,hogy a rendőrség ki tudja zárni az idegenkezűséget...Egyébként csak még nagyobb fájdalmat okoz azoknak,akik szeretnek,amellett,hogy elveszítenek...

Mert MINDENKIT szeret valaki, mindenkinek van valakije ezen a világon, még ha egy adott pillanatban úgy is érzi,hogy ez nem így van.Úgyhogy levélírás helyett a helyedben inkább újra átgondolnám és alaposan fontolóra venném azt,amit a fejedben forgatsz, esetleg leírnám az érzéseimet egy papírra, hogy kiadjam magamból minden dühömet, bánatomat, fájdalmamat.Az írás (NEM BÚCSÚLEVÉLÉ) sokat segíthet.

Kérlek ne csinálj semmi hülyeséget!!

2011. okt. 13. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Amit úgy érzel, hogy el kell mondanod. Ha semmit, akkor semmit. Miért akarsz még életed utolsó előtti döntésében is másoknak megfelelni?
2011. okt. 13. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:

"Soha nem szabad búcsúlevelet írni. A búcsúlevél hitetlenné teszi életünket és halálunkat. Ha még van mondanivalónk az élők számára - mondjuk el nekik. Ha még maradt ütésünk és simogatásunk - üssünk és simogassunk. De "visszaszólni a megsemmisülésből" - ez szánalmas és megvetésre méltó. Azt bizonyítja, hogy gyávák voltunk cselekedni életünkben és elnémulni halálunkban. Ha a halálnunk nem elég büntetés azoknak, akiket meg akarunk büntetni szeretetünkért, akkor egy szemrehányó levél aligha kelt nagyobb bűntudatot bennük." - Popper Péter

Ez nagy igazság..

2011. okt. 13. 17:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Én elterveztem mit fogok írni, csak hosszúra sikeredett...Szerintem nem tudnál mindent leírni...Mondd el nekik, és ne menj sehova.!
2011. okt. 13. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!