Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érdemes élni? Nem jön...

Anna119 kérdése:

Miért érdemes élni? Nem jön össze semmi.

Figyelt kérdés
Mostanában egyre inkább beszorulok itthon. Senki nem keres, egyedül vagyok. Semmi nem sikerül....
2011. júl. 23. 11:52
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Mozdulj ki, menj vásárolni, menj ide-oda, csináld azt amit szeretsz. Ne csak benn legyél egész nap egyedül. Keress társaságot.
2011. júl. 23. 11:57
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Madách szavai lebegjenek szemeid előtt, kedves kérdező.

"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet."

2011. júl. 23. 12:01
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, de muszáj. Ha nincs programod, olvass egy kis szépirodalmat, kismillió embert foglalkoztat és foglalkoztatott a téma, rengeteget írtak róla. (Kundera - A lét elviselhetetlen könnyűsége pl., de szerintem Coelho könyvei is azért olyan sikeresek, mert valahol ezzel a lét kérdéssel foglalkoznak.)
2011. júl. 23. 12:04
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket.

Kimozdulni elég nehéz. nincs erőm se kedvem, de próbálkozok.

Az idézet igen találó. kiírom magamnak.

Olvasok, főzök, varrok, meg mindenfélét csinálok. Csak éppen egyedül.

2011. júl. 23. 12:08
 5/23 anonim ***** válasza:

Mindenesetre öngyilkos ne legyél. Na ez amúgy is csak vicc. De valami társat kereshetnél. Az pedig úgy jön össze, hogy kimozdulsz. vagy vannak internetes társkeresők. De azokba ne bízz. nem jók. csak írtam, hogy az is egy lehetőség.

amúgy hány éves vagy?

2011. júl. 23. 12:11
 6/23 A kérdező kommentje:

18. öngyilkos nem lehetek (sajnos) mert nem engedi a szellemem.

épp kiderült hogy nem vettek fel oda se ahova akartam meni, ugyh most mélyrepülés van....

2011. júl. 23. 12:17
 7/23 anonim ***** válasza:
pszihológus? meg hogy érted hogy a szellemed nem engedi?
2011. júl. 23. 12:31
 8/23 A kérdező kommentje:

sulipszichológusnál voltam, de most megszűnt a jogviszonyom, ugyh nem mehetek. Mást meg nem akarok.

Ha valaki öngyilkos lesz, akkor a szelleme nagyon sokáig a földön ragad. Azt pegid nem akarom. Túl szar ahhoz ez a hely.

2011. júl. 23. 12:37
 9/23 anonim ***** válasza:

jah, értem mire gondolsz. ha gondolod, írj privit, beszélgethetünk hosszabban is.

17/F

2011. júl. 23. 12:39
 10/23 A kérdező kommentje:
hol jelzi ha kapok privi üzit? 1 hete vagyok még csak fenn ezen az oldalon.
2011. júl. 23. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!