Pánikbetegség lehet annyira rossz, hogy valaki öngyilkos legyen miatta, ha látszólag rendben van az élete?
Figyelt kérdés
Nyár elején lett öngyilkos egy ismerősöm apja. Felakasztotta magát. Én is ismertem, ezért megrázott, és az ismerősöm miatt is. Ők sem tudták hova tenni, hogy miért, csak a válaszokat keresik. Pánikbeteg volt, annyit tudni, de volt jó állása, 2 okos , felnőtt gyereke (az ismerősöm mérnök, az öccse meg egyetemista, közgazdásznak tanul). Nem voltak anyagi gondjaik, volt felesége, családja….. én az ilyet annyira nem tudom hová tenni, annyira lesokkolt pedig még csak nem is családomon belül történt.2023. aug. 29. 18:14
2/2 anonim válasza:
Ha nem szed valaki gyogyszert, akkor elviselhetetlen horror. Azert szomoru, mert a bipolaris zavarral ellentetben antidepresszans es nyugtato kombinaciora jol reagal ez az amugy nagyon makacs betegseg. ( Sajat tapasztalat. En ongyilkos azert nem lettem volna, viszont budapesti zebrakon anno korulnezes nelkul mentem at, mert szedultem az iranyvaltoztatastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!