Segítség! Hónapok óta öngyilkos akarok lenni!?
Sziasztok! Évek óta depressziós vagyok, 7 hónapja pedig pánikbeteg is lettem. Főleg a gimnázium miatt, nem megy nagyon buta vagyok, a bukás ellen küzdök, ami miatt évek óta teljesen kivagyok, ezáltal többször megfordult a fejemben az öngyilkosság. Évek óta azt érezteti velem mindenki, a tanárok, a család, és mindenki, hogy semmit nem tudok, a legbutább vagyok, hogy semmirekellő vagyok és hogy semmi nem lesz belőlem, egy utolsó …. vagyok. Mindenki utál. Emellett kiskorom óta traumatizált vagyok, sok trauma ért, amiért folyamatos pánikrohamaim vannak, akkor sokszor úgy érzem, hogy meg fogok halni, de sajnos sosem következik be, csak kínoz az élet.
Mit tegyek szerintetek? Hogyan tudnám rászánni magamat, hogy végre öngyilkos legyek és ne szenvedjek tovább?
18/F
Kapcsolj egyből
ha te, vagy a baráti körödben valaki bajban van!
ha magányosnak érzed magad, úgy érzed, mindenki elhagyott!
ha személyesen, online vagy telefonon bántanak, zaklatnak!
ha nem látod a kiutat a függőségek rabságából!
ha már túl sok a para, és úgy érzed, nincs tovább!
Hívd ezt a számot, mert kézenfekvő a segítség:
116-123
A nap 24 órájában, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható!
Ezért akarsz öngyilkos lenni???
Ember!!! 8 osztállyal keresnek a legtöbbet az emberek, diplomával éhen lehet dögleni!
Éld az életed, keress egy fasza melót és pörgess mindennap 10/10-es csajokat a pélódon! Yeahh!
Kedves Kérdező, ha nincs senki körülötted, aki segíteni tudna, akkor a Kék Vonal segélyvonalat ajánlom:
telefonon és cseten is elérhetőek, felkészült önkéntesek dolgoznak náluk, akik el tudnak irányítani szakemberhez, vagy tudnak tanácsot adni.
Sok sikert és semmiképp ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!