Meg akarok halni?
Hogy lehetne ezt az iszonyat erős halálvágyat megszüntetni?
Kb 2 hónapja öngyilkossági gondolataim vannak és volt 1 kisérletem is de a végén észhez tértem mielőtt elvéreztem volna gyorsan elszorítottam a vágásokat hogy ne fojjon ki több vér (felvágtam a két csuklóm) és így túléltem..
Nagyon megbántam utána ezt a dolgot de megint késztetést érzek arra hogy kinyirjam magam és nagyon nehéz ellen állni, egész nap nézelődök a házban mivel lehetne gyorsan fájdalommentesen eltávozni..
Mit lehetne ez ellen tenni?
Pszihológusnál voltam 1szer ö depressziot, panikbetegseget állapított meg.
Ja és azért csak egyszer voltam pszihologusnal mert nincs lelki oka ennek a dolognak szóval tovább küldött pszichiáterhez de oda még nem jutottam el 2 hét múlva tud fogadni (magán)
Addig is hogy bírjam ki? Olyan üresség van bennem hogy már mindjárt kötöm a kötelet a nyakamba. Nincs kedvem semmihez nem látom értelmét semminek már teljesen elhanyagoltam magam egy szemétdombon lakok úszik a ház velem együtt.. hiába látom mi mindent kéne csinálni egyszerűen nincs kedvem semmihez még élni sem és nem tudok ez ellen mit tenni.
Abban bízok hogy majd ha adnak valami pirulát az hátha segít kihúzni a szarból..
19f
"Meg akarok halni"
Én is. Nincs, ami motiválna, értelmetlen a létem.
Nézd ezen nem egy bogyó fog segíteni.
Ezen csak TE tudsz változtatni.
Egyedül élsz? Szülö, testvér, barát?
Kelj fel, és menj el a friss levegőre sétálni, futni.
És kezdj el élni! Dolgozz, tanulj, jótékonykodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!