Meg akarok halni. Nem találok rá okot, hogy miért éljek, nem tudom mi leszek vagy, hogy mit tegyek. Nincsenek barátaim, a családom utál, nap mint nap emberek vesznek körül, mégis magányos vagyok, az iskola pszichológusa megbízhatatlan és nem is vesz komolyan, akihez pedig korábban jártam, nem opció. Segítségre van szükségem. A PTSD-m is újra erősödik, kilátástalannak érzem a helyzetet.
Tevékenység: Hívjon bennünket, ha úgy érzi, jó lenne megbeszélni egy hozzáértő segítővel nehézségét, megoldhatatlannak tűnő élethelyzetét, súlyos gondját.
Én is voltam ilyen helyzetben, de mégis életben maradtam valahogy. És aztán sikerült megtalálni az álomhivatásomat és életem szerelmét is. Kár lett volna megpusztulni! Tarts ki!
2022. márc. 13. 23:58
7/14 anonim válasza:
Mi az a ptsd?
2022. márc. 14. 04:04
8/14 anonim válasza:
7 Van a sima Possztraumas stressz szindróma(PTSD),és van a Komplex-possztraumas stressz szindróma(CPTSD).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!