Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, meg akarok halni?!

Mit tegyek, meg akarok halni?!

Figyelt kérdés
Meg akarok halni. Nem találok rá okot, hogy miért éljek, nem tudom mi leszek vagy, hogy mit tegyek. Nincsenek barátaim, a családom utál, nap mint nap emberek vesznek körül, mégis magányos vagyok, az iskola pszichológusa megbízhatatlan és nem is vesz komolyan, akihez pedig korábban jártam, nem opció. Segítségre van szükségem. A PTSD-m is újra erősödik, kilátástalannak érzem a helyzetet.

2022. márc. 13. 23:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10, megbízhatatlan, kikotyogja a dolgokat, hallottam már vissza bizalmas információkat idegenektől amiket csak neki mondtam el.
2022. márc. 15. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Én is meg akarok halni.
2022. márc. 22. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Mié?
2022. márc. 22. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Mert nincs annál rosszabb, mikor nem élheted úgy az életed, ahogy élni szeretnéd. Ilyenkor a halál sokkal vonzóbb. Nincs értéke az életemnek, mert lekorlátoznak. Még magánéletem sincsen. Pofonegyszerű. Élni jó, DE nem mindenkinek. Irigylem azokat, akik meghalnak. Sőt, irigylem az öngyilkosokat, és minden tiszteletem az övék.
2022. márc. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!