Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom elmagyarázni, mi...

Nem tudom elmagyarázni, mi van velem és meg akarok halni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Annyira zavarodott vagyok hogy nem tudom elmondani. Nem tudom hogy hol kezdjem, nem tudok semmit. Depresszióval kezdődött, nem kértem segítséget és nagyon elfajult, belezavarodtam. Így hogy segíthet szakember, ha nem tudom elmondani, mi a bajom? Nem tudok semmit.

2022. jan. 28. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki.

Tuti kell gyógyszer is, talán az segít

2022. jan. 28. 19:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Mit próbáljak ki? elmagyarázni? Nem tudom, jelenleg nem tudok semmit. Mintha kitöröltek volna mindent az agyamból és félek, meg akarok halni.
2022. jan. 28. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
60%

Pszichológus: idő, mire bejutsz.

Addig orbáncfű kapszula, vagy remotiv extra, ezek recept nélkül kaphatóak.

D-vitamin, lehetőleg minél többet legyél a szabadban, friss levegőn, főleg, ha süt a nap is! Meg persze D-vitamin tabletta, ha jobb nincs.

Ne röhögj: minél több orgazmus. Lehetőleg társsal, de ha nincs, akkor egyedül. Apropó: fogamzásgátlót szedsz? Ideje váltani, esetleg más védekezés után nézni.

Mire eljutsz agyturkászhoz, lehet, hogy kicsit jobb is lesz már, de legalább nem romlik tovább.

2022. jan. 28. 19:33
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Esetleg ezt is kipróbálhatod, segít oldani a feszültséget, pánikrohamon segített.

2022. jan. 28. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

ha kezed-lábad ép, ne add fel.

Igen, sok mindent tehetsz.

MagneB6, ZMA

Csikung, meditáció

Pszichiáterhez is lehet menni, főleg, ha nagy a krízis, és gyors segítség kell.

Végül, ha kicsit jobban vagy utaztatásra menjél még, hogy hosszabb távon is rendbe jöhess.

Voltam ott, öngyilkosság határán, fizikai tünetekkel, ezeket jártam végig.

2022. jan. 29. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!