Nem akarok még egy gyereket, de valahol mindig is várom, hogy ne jöjjön meg! Valaki ezt elmagyarázná?
Abszolút elég nekünk egy gyerek, nem a pénz hiánya miatt,hanem nem szeretnék.
De minden hónapban, elképzelem, hogy milyen lenne, ha mégis, majd ha megjön kicsit csalódott vagyok.
At eszed azt mondja ne, de anyai éned vágyik rá, hogy mégegyszer kiteljesitsd női mivoltodat.
Mert a születés csodálatos dolog, annak minden nyűgével.
Igen, a terhesség számomra csodálatos, a szülés fájt nagyon, de abszolút nem tartok tőle.
Valószínű, hogy tudatalatti
Ismerős az érzés. Sokáig éreztem s gondoltam azt amit te. De úgy döntöttem, h engedek a vágynak;) és én ráadásul spirál mellett vágytam titkon arra , h ne jöjjön meg:)
Levetettem. És most már csak a természetre bizzuk mikor érkezik hozzánk a gólya.
:-)
Érdekes dolog ez. Nem tartom magam hü, de jó anyának. Attól tartok, hogy nem lenne türelmem. Most sincsen sok, pláne, hogy 3 éves.
Én is úgy vagyok vele, ha jonnie kell, akkor ez van. Nem vetetném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!