Egy depressziós ember tényleg ennyire szélsőségesen
viselkedik vagy màs van a viselkedése mögött?
Figyelt kérdés
Hazudozik,kifogasokat keres,ide- oda rakosgatja a talalkozokat mondvan o introvertalt,depis,faradt,kimerult,sok a munkaja...De nem az a helyzet hogy ki se mozdul meg ne talalkozna masokkal,tehat felrevezet es nem csak engem szerintem mert tanuja voltam.Lehet itt nem is depressziorol hanem szemelyiseg zavarrol van szo.Es a kifogasok,meg hogy azt palastolja a hazugsagokkal hogy o nem rossz az okozhat akar depresszios tuneteket mert a lelkiismeret benne azert dolgozhat.Allitasa szerint o nagyon agyon analizalja a dolgokat,meg sokat gondolkodik mit nem csinalt jol.Ezt o allitja..csak ezzel az a gond hogy nem tesz semmit pl.nem hajlando konfliktust megbeszelni es megoldani inkabb menekul elole.Pedig minden egyszerubb lehetne...Nem kellene folyamatos hazudozasban,felrevezetesben elnie mert ez csak arra jo,hogy loki el magatol az embereket akik egy ido utan ebbe belefaradnak es tovabb allnak vagy a kedvuk szerint neha igent mondanak neki.
Azért "jó" neki, mert nem kell változnia, amitől fél vagy elképzelhetetlennek tart. Ezért "foglalkoztatja" a környezetét. Meg ez egyfajta hatalmi pótszer is. De közben, akit így irányít, azt le is nézi, mert az hagyja neki magát... Tán az ilyenekre mondják, hogy energia vámpír. Leginkább szembesíteni lehet ezzel és jelezni, számára, hogy ez tévút. Aztán hagyni.
5,9 voltam.
2023. aug. 25. 07:13
12/19 anonim válasza:
Tipikus nagyképű, gyenge jellem. Sok ilyen van társkeresőn. Kifogásokkal jön, csak hogy ne neki kelljen megmozdulni. Arra is lusta hogy megkérdezze hogy vagyok. A legbosszantóbb az hogy csak az ember idejét rabolja a gyáva viselkedésével. Hagyni kell. Nem depressziós, inkább kretén. Sok ilyen csajjal ismerkedtem, ráuntam.
2023. aug. 25. 07:14
13/19 A kérdező kommentje:
11: Igen ez is egy jo megfogalmazas az energia vampirokra,hatalmi potszer,iranyitani akar ezzel egyuttal le is nezi a masikat.Bizonyara ez taplalja az illetot a masikat meg jol lenyomja,hogy az fuldokoljon mellette de igy igaz ez ilyenkor hagyva van...talan meg kell tanulnom jobban kiallnom magamert,jobban a sarkamra allni
Hagyd már békén azt a szegény embert, szállj le róla. Mit hadobálsz itt össze-vissza? Nekem is volt egy olyan abuzáló ismerősöm (ex-kolléganő), aki kihasznált embereket és amikor ők erre rájöttek és hanyagolni kezdték, elkezdte róluk terjeszteni, hogy biztos bezárkóznak és senkivel nem találkoznak és diliházban a helyük. Undorító. Hagyd békén.
"Az a lényeg, hogy foglalkozzanak vele" - ezt abból szűrted le, hogy nem akar veled találkozni??
2023. aug. 27. 11:23
16/19 A kérdező kommentje:
15- banto a viselkedese,en beken hagyom,o kezd utana irkalni...
2023. aug. 27. 11:27
17/19 anonim válasza:
Hál'istennek, hogy jársz pszichológushoz, remélem rendet tesz a fejedben. A környezetedben élőkről meg szállj le. Abból, aki egyértelmű jelzést adott, hogy látni sem akar, hogy lesz energia vámpír? Jézusom..
2023. aug. 29. 00:24
18/19 A kérdező kommentje:
Nem adott egyertelmu jelzest,hanem hiteget.Levag aztan irkal,hivogat ide- oda,kitancol belole.Ha egyertelmu lenne megmondana nyiltan mi a helyzet nem jatszmazna.Te is biztosan ilyen szemelyiseg vagy 😀
2023. aug. 29. 08:16
19/19 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy úgy írsz erről, mintha élveznéd, hogy ezt csinálja veled. Félreértem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!