Akik Depressziósok voltak vissza tudták szerezni a régi állapotukat?
Most nem fogom elmagyarázni hogy miért alakult ki nálam de rettenetesen kétségbe vagyok esve és félek hogy soha nem leszek már ugyanolyan mint régebben.
Szóval a kérdésem az hogy akik depressziósok voltak és kilábaltak belőle azok teljesen vissza tudták szerezni önmagukat? Ugyanannyira okoztak örömet azok a dolgok amik korábban?
Én több mint 10 éve vagyok diagnosztizált depressziós. Annyira el voltam keseredve, hogy szívem szerint feladtam volna.
Aztán lett egy normális pszichiáterem aki beállította a gyógyszereimet, pszichoterápiás küldött, persze nem 2 nap alatt jöttem helyre.
Azóta nem, hogy a régi állapotot fenntartani sikerült hanem ki merem jelenteni, hogy BOLDOG vagyok! Terápiára már nem kell járnom 2 éve, a gyogyszereim pedig lecsökkentették kisebb adagra. Évek óta dolgozom, egyedül közlekedek és olyan szinten sikerült helyre állnom, hogy ezt senkinek nem hittem volna el.
Természetesen nem 1 2 hét alatt értem ezt el, és most is van 1 1 nap mikor az ember tényleg depis, de nem vegetál és a halált várja.
Ne add fel, ne félj szedni a gyógyszert, az orvosra hallgass ne pedig az önjelölt foteldoktorokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!