Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy depressziós ember tényleg...

Egy depressziós ember tényleg ennyire szélsőségesen viselkedik vagy màs van a viselkedése mögött?

Figyelt kérdés
Hazudozik,kifogasokat keres,ide- oda rakosgatja a talalkozokat mondvan o introvertalt,depis,faradt,kimerult,sok a munkaja...De nem az a helyzet hogy ki se mozdul meg ne talalkozna masokkal,tehat felrevezet es nem csak engem szerintem mert tanuja voltam.Lehet itt nem is depressziorol hanem szemelyiseg zavarrol van szo.Es a kifogasok,meg hogy azt palastolja a hazugsagokkal hogy o nem rossz az okozhat akar depresszios tuneteket mert a lelkiismeret benne azert dolgozhat.Allitasa szerint o nagyon agyon analizalja a dolgokat,meg sokat gondolkodik mit nem csinalt jol.Ezt o allitja..csak ezzel az a gond hogy nem tesz semmit pl.nem hajlando konfliktust megbeszelni es megoldani inkabb menekul elole.Pedig minden egyszerubb lehetne...Nem kellene folyamatos hazudozasban,felrevezetesben elnie mert ez csak arra jo,hogy loki el magatol az embereket akik egy ido utan ebbe belefaradnak es tovabb allnak vagy a kedvuk szerint neha igent mondanak neki.
2023. aug. 23. 21:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
És te mit akarsz tőle?
2023. aug. 23. 21:20
 2/19 A kérdező kommentje:
Erdekelne mi indit valakit ilyen viselkedesre a tiszta,kodosites mentes kommunikacio helyett
2023. aug. 23. 21:21
 3/19 A kérdező kommentje:
A kerdesre a valasz oszinten a baratomnak gondoltam es oszinten segiteni probaltam neki
2023. aug. 23. 21:23
 4/19 anonim ***** válasza:
58%

Vannak olyan emberek akik össze vissza hazudoznak. Nem kell ehhez depresszió vagy bármi betegség.

Nem akar veled találkozni, nem vagy fontos neki aztán hazudozik. Ne keverjünk bele betegséget. Attól hogy valaki beteg még nem hazudozik.

2023. aug. 23. 21:29
 5/19 anonim ***** válasza:
Hát, mindenesetre párkapcsolat ellen javallt vele.
2023. aug. 23. 21:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem neveznem hazudozasnak, ha kerdezo nagyon nyomul, es nincs batorsaga azt mondani, hogy az eletben nem akarok veled lenni.
2023. aug. 23. 23:52
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy szimplán csak nem akar veled találkozni és te ezt nem tudod elfogadni?
2023. aug. 24. 00:07
 8/19 A kérdező kommentje:
Nem parkapcsolat,egynemu baratsag,de en is azt gondolom nem akar baratkozni,de az ellenkezojet allitotta meg nagyon sokszor irkalt,folyamatos volt a kontakt,nem en nyomultam a baratsagban csak szerettem volna talalkozni amikor en is igenyeltem volna
2023. aug. 24. 00:41
 9/19 anonim ***** válasza:
18%
A-ha, hát érthető, ha segíteni szeretnél rajta, de vannak olyanok is, akik ezt megérzik és visszaélnek vele. Úgy értem, hogy ő nem akar változni, de a te energiáidat leszívja azzal, hogy vele foglalkozol. Ez egy fajta játszma...
2023. aug. 24. 07:59
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es nagyon jol irod.O nem akar valtozni ezt mondta a pszichologus is akihez onismeretre jarokes meseltem neki a helyzetet.Jo meglatas az is erre meg igy nem gondoltam,hogy megerzi,visszael vele,leszivja az energiat,mert ugy latszik az a lenyeg vele foglalkozzanak.Igen jatszma is lehet megmento-aldozat-uldozo szerep.Csak nem ertem mi a jo abban hogy belevag abba aki oszinten erdeklodott,segiteni akart es ertekelte a tarsasagat.Ezzel elerte hogy mindent szetromboljon.
2023. aug. 24. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!