Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egész nap csak az öngyilkosság...

Egész nap csak az öngyilkosságra tudok gondolni?

Figyelt kérdés

Nem élvezem az életet és nem látom értelmét. Szenvedek meg akarok halni. Nem tudom mihez kezdjek az életemmel. Semmiben nem vagyok jó. Nincs jó külsőm, nem vagyok jó társaság. Van otthon elég sok gyógyszerem bármikor bevehetném őket de valami mégis visszatart.

Félek a haláltól de az életben való szenvedéstől is. Nem tudom mit tegyek.

2023. aug. 17. 15:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Megértelek. Meg 19 est és a 20ast is. Mentális beteg vagyok. Bipoláris és szociális szorongo. Nem bírok emberek közt lenni. Nem tudok dolgozni és nem értek semmihez. Szégyelem magam. Meghalnék sokszor, de nem tudom hogyan.
2023. aug. 25. 06:09
 22/23 anonim ***** válasza:

Én egy új hozzászóló vagyok, és minden mentális beteg kommentjét át tudom érezni...

Akik meg nem értenek meg minket, velük nem kell foglalkozni.

2023. aug. 25. 17:08
 23/23 anonim ***** válasza:
Megértelek,az élet nehéz a Legfőbb Jó nélkül.Nekem is az volt.Találd meg a végtelen Jót,ISTENt.De hogyan?Ahogy én is megtaláltam.Döntsd el, hogy megkeresed a Jót, aki a szeretet is,és minden Jó is.Szólítsd meg, imádkozz.Kérdd, hogy segítsen megtalálni Őt.Kérj bizalmat is felé.Az ÚR JÉZUS KRISZTUS ISTEN Fia,hozzá imádkozz,kérdd, hogy segítsen rajtad, Ő segíteni fog,aztán maradj is vele örökre.Ő Maga a szeretet és jóság.
2023. szept. 1. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!