Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valóban észreveszik a nők a...

Valóban észreveszik a nők a másik tekintetén hogy "elmebeteg"?

Figyelt kérdés
Nekem kényszeres-szorongásos-depresszív kórképem van, enyhén autisztikus vagyok. Fiatalabb koromban volt viselkedészavarom is de szerintem kinőttem, legalábbis megtanultam kezelni, volt még enyhe hiperaktivitásom is. Itt már megkaptam hogy búval baxot az arcom mikor megmutattam. 23/f
2023. aug. 13. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Az elmebetegek pszichopaták pont hogy bizalomgerjesztőek, megnyerőek és átvernek bàrkit.
2023. aug. 13. 17:59
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Ezt nem lehet így megmondani, mert:

- nem minden nő ugyanolyan jó emebrismerő, nem ugyanolyan jól olvassa jeleket, nem mindegyiknek működnek ugyanúgy a megérzései

- nem minden pszichés betegség mutatkozik ugyanúgy és nem mindegyik pszichés betegségnek ugyanazok a tünetei

- az sem mindegy, mennyire súlyos az adott pszichés betegség

- azért bizonyos pszichés betegségeknél nem mindegy, hogy kezelve vannak-e vagy sem

Én pl. volt, hogy észre sem vettem valakinek, hogy pszichés beteg (pedig azért volt elég sok betegsége), van, akiről meg azonnal láttam a viselkedésén és a tekintetén főleg, hogy nem százas (ami be is bizonyosodott, ahogy jobban megismertem - munkahelyen volt, kénytelen voltam vele együtt dolgozni... pedig a kiválasztáson is ott voltam, és a másik jelöltet támogattam ezek miatt... mivel a nyelvtudása kicsit jobb volt, mint a másik jelöltnek, őt vettük fel, de hiba volt, nem lehetett vele együtt dolgozni, mert rengeteg kezeletlen pszichés problémája volt, és tényleg nem lehetett vele normálisan együtt dolgozni).

2023. aug. 13. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokakon észre lehet venni ha valami nem oké, például külsőleg, van akinek a tekintetén látszik, van akinek csak a viselkedésében a reakcióiból. De az igazi pszichopatákat nem is lehet előre kiszűrni.. a nyilvánosságban nagyon kimérten viselkednek és csak 4 fal között fedik fel magukat egy idő után mikor már kellően közel kerültél hozzájuk.
2023. aug. 13. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Látszik a szemén,ha stikkes általában. "A szeme se áll jól".
2023. aug. 13. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Én SSRI mellett átlagos életet élek, néha rosszul érzem magam és annyi. Nyugtatót is szedtem vagy 7-8 évig de önként letettem és nem hiányzik. Tegnap láttam egy párt ahogy a pali tapizza a nőt és elég frusztráló volt hogy nekem nincs senki akivel csinálhatnám. Nem mondom hogy ártanék nekik, de azért frusztráló volt. Kollégáim rendszerint szeretnek munkahelyeken.
2023. aug. 13. 19:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem véletlen volt a felnőtt kapcsolatok topikban, amúgy,
2023. aug. 13. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!