Valóban észreveszik a nők a másik tekintetén hogy "elmebeteg"?
Ezt nem lehet így megmondani, mert:
- nem minden nő ugyanolyan jó emebrismerő, nem ugyanolyan jól olvassa jeleket, nem mindegyiknek működnek ugyanúgy a megérzései
- nem minden pszichés betegség mutatkozik ugyanúgy és nem mindegyik pszichés betegségnek ugyanazok a tünetei
- az sem mindegy, mennyire súlyos az adott pszichés betegség
- azért bizonyos pszichés betegségeknél nem mindegy, hogy kezelve vannak-e vagy sem
Én pl. volt, hogy észre sem vettem valakinek, hogy pszichés beteg (pedig azért volt elég sok betegsége), van, akiről meg azonnal láttam a viselkedésén és a tekintetén főleg, hogy nem százas (ami be is bizonyosodott, ahogy jobban megismertem - munkahelyen volt, kénytelen voltam vele együtt dolgozni... pedig a kiválasztáson is ott voltam, és a másik jelöltet támogattam ezek miatt... mivel a nyelvtudása kicsit jobb volt, mint a másik jelöltnek, őt vettük fel, de hiba volt, nem lehetett vele együtt dolgozni, mert rengeteg kezeletlen pszichés problémája volt, és tényleg nem lehetett vele normálisan együtt dolgozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!