Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Személyiségzavarból ki lehet...

Személyiségzavarból ki lehet gyógyulni?

Figyelt kérdés
Elvileg nem gyógyítható akkor egész életemben szenvedni fogok ne reménykedjek, hogy jobban leszek?

2023. aug. 4. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan miféle személyiségzavarról van szó?
2023. aug. 4. 14:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Elkerülő
2023. aug. 4. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
SSRI segített nekem
2023. aug. 4. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Pszichoterápia segíthet, azt mindenképp próbáld meg.
2023. aug. 4. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Így van, pszichoterápia. Nem beteg vagy, nincs miből meggyógyulnod. A rossz beidegződéseidet, téves hitvilágodat kell lecserélni működőre. És láss is, ne csak nézz, azonnal észreveszed, mennyi "defekttel" élnek az emberek. Ne add át magad a szenvedésnek.
2023. aug. 4. 16:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Majd hamarosan kezdek egy terápiát de nem tudom fog e segíteni, én nehezen beszélek magamról, nem is szoktam hozzá :(
2023. aug. 4. 17:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Én SNRI-t szedek és néha nyugtatót kicsit segítenek de mindent nem oldanak meg
2023. aug. 4. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Én is nehezen beszélek a pszichológussal is magamról, másokkal meg leginkább sehogy, de ha nagyon nehéz, az is jó, ha majd mindig leírod, amit gondolsz, aztán majd a terapeutád elolvassa és akkor tesz fel kérdéseket, és majd alakul a beszélgetés idővel. Kitartás!
2023. aug. 4. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
En kordaban tartom. Gyogyszerrel meg tudtam ismerni a ferjem, es a gyogyszer, az o hihetetlen megertese, es a sokeves tapasztalat segit egyben tartani. Borderline.
2023. aug. 4. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!