Bulimiás vagyok már kb.6 éve, és gyógyulni szeretnék. Ismer valaki egy jó pszichológust?
Figyelt kérdés
Mindent megpróbáltam, azt hittem egyedül is képes vagyok felhagyni ezzel az életmóddal. De a milliomodik kudarc után, úgy érzem, muszáj segítséget kérnem. Nem ismerek pszichológusokat, és a környezetemben sem érdeklődhetek, mivel senki sem tudja, hogy bulimiás vagyok, és ez szeretném is, ha így maradna. Az interneten magukat profi fotókkal reklámozó divat-pszichológusokból nem kérek. Így is kicsit szkeptikus vagyok, nehéz a bizalmamba avatnom bárkit. Budapesten, lehetőleg a belvárosban tud valaki ajánlani valakit? Előre is köszönöm a válaszokat.
Kérlek mellőzzétek a tanácsaitokat (ha egyáltalán vannak), és a kérdésre válaszoljatok! Előre is köszönöm.
#pszichológus #személyiségzavar #szakrendelés #étkezési zavar #szakember #bulímia #mentális probléma
2020. jan. 25. 02:06
1/1 anonim válasza:
Én anno úgy találtam pszichológust, hogy rágoogleztem a kerületemben, találtam is olyat amelyik ráadásul még ingyenes is volt a kerületben élőknek (Kispest, Forrásház), eredményes volt az a 2 év amíg odajártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!