Hogyan tudnék kilépni a jelenlegi helyzetemből?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és körülöttem csak azt látom bármilyen szociális médiában, hogy a velem egykorú lányok folyton nyaralni járnak, szájfeltöltés, gazdag férfiakkal mutatkoznak, ha pedig nem akkor volt már legalább 2 komoly kapcsolatuk, van jogsijuk, szépek stb. Én pedig konkrétan legszívesebben meghalnék. A közelmúltban volt egy időszak amikor drog és nyugtatófüggő lettem, mert a családom is folyamatosan lelkileg bántalmazott, és semmilyen pozítiv megerősítést nem kaptam körülöttem senkitől. Most úgy érzem, hogy megint kezdek ebbe az időszakba visszaesni, mert a napokban eléggé stresszes voltam és konkrétan túladagoltam magam, persze tisztában voltam vele, hogy ezt csinálom magammal, csak abban reménykedtem, hogy már nem ébredek fel többet. Kapcsolatom eddig egy volt, de nem nevezném komolynak, az is azzal zárult, hogy megcsalt, mert nem voltam elég neki, de akkor sem feküdtem le vele. Az egész kinézetemet undorítónak érzem, ha más lányok kiborulnak vagy sírnak, már rögtön az egész világ a lábuk előtt hever, hogy jaj szép vagy, meg ne sírj. Most leszek végzős és már rég megcsináltam volna nyelvvizsgámat, mert az egész rohadt életembe legalább az angol ment, de persze erre sincsen pénzem, se a szüleimnek se senkinek. Az osztályfőnököm persze engem is ezért hibáztat, úgy beszél velem mint egy kutyával, csak mert nem származok pénzes családból. Semmi motivációm nincsen arra, hogy a barátaimmal is bárhova menjek, vagy kimozduljak, ha elmennénk bulizni még a belépőre se lenne pénzem, úgyhogy mindegy. Már több hónapja keresek állást, de mindenhonnan elutasítottak, az egyik HR el is mondta, hogy szerinte életképtelennek nézek ki. Pedig tényleg próbálkoztam, mindennap edzettem, próbáltam leállni a nyugtatókkal sikeresen, de mindig csak a csalódással találom szemben magam. Tényleg jó lenne már kilépni az életből. 18/L2023. aug. 2. 15:23
1/3 anonim válasza:
Vmi diákmunka mindig akad. Én kukoricát cimereztem 17evesen . Az ha saját pénzt keresel az önbizalmat fog adni. Jól tudsz angolul? Taníts kezdőket! Legyen célod! Írd le miket szeretnél elérni. Nm maradtál le semmiről. Az onsajnalat helyett menj el onkenteskedni bárhová, a lényeg hogy ki kell mozdulni a komfort zónádból. Így leszel felnőtt hogy egyedül először kisebb aztán nagyobb dolgokat érsz el. Hajrá!
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ahol én lakok már mindent megpróbáltam, de elég komplikált itt diákmunkát találni. Tehát nem, nem akad, hiába keresek már két hónapja és már belefáradtam.
2023. aug. 4. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!