Nem tudom legyőzni a félelmemet mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szkizofrénként leszázalékolt vagyok és négy órában dolgozom takaritóként. Eddig csak ezen az egy helyen tudok érvényesülni. Rettegek hogy ne szűnjön megy mert nincs semmi segitségem, egyedül vagyok és nem akarok kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Ha egy hónapig nem tudok albérletet fizetni , felmondják. Ezek mellett szörnyű hangulatzavarom van , semmi sem okoz örömet csak a munkahely éltet de ha elveszteném akkor nem akarnék tovább élni mert én senkinek nem akarok kiszolgáltatva lenni. Nem tudok már örökös félelemben élni. Csak szeptemberre van pszichiáterhez időpont2023. júl. 29. 11:32
1/2 A kérdező kommentje:
Ez így nekem nem élet
2023. júl. 29. 11:49
2/2 anonim válasza:
Nézd, én megértelek, de mennyivel vagy jobban attól, hogy naponta felteszed ezt (és sok hasonló) kérdést???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!