Az elmúlt 1 hónapban nagyon rosszul alszok! Rémálmaim vannak, állandóan háborúzok és nem tudok erősen megütni senkit! Izzadok álmomba és szó szerint fáj ha álmodok! Ez valamilyen betegség vagy elme baj?
Gondolkozz el, hogy mi válthatja ezt ki. Stresszes vagy? Dühös vagy valakire/valamire? Fáj valami?
Ha megtaláltad az okot, akkor azt kell megoldani. De te most csak a tüneteket mondtad el, a lényeget magadban kell keresned.
Nekem is volt egy időszakom, amikor rémálmaim voltak szinte minden éjszaka. Álmomban egy lépcsőn mentem fel, ami beszakadt alattam én meg lezuhantam. Aztán rájöttem, hogy abban az időben nagyon szerettem volna elérni dolgokat, amikre esélyem sem volt. Vagyis vágytam felfelé, de képtelen voltam felérni, elbuktam.
Valószínűleg a Te álmaidnak is van magyarázata. A háború könnyen jelentheti azt, hogy "háborús helyzet" van munkahelyeden, családban, vagy akárhol az éltedben. És talán szeretnéd "jól megadni" bizonyos embereknek, de nem megy...Nem tudom, igazából Neked kellene megfejteni ezeket az álmokat. Remélem minél előbb jobb lesz a helyzet!
Igen ezeken már én is gondolkoztam! Az igasság az, hogy futball huligán vagyok és elég gyakran verekszem!
Eggyik haverom szerint aki ilyen "álmos" ez azt jelenti, hogy a testem egy része nem ért eggyet azzal amit csinálok és így próbál reagálni! Ebbe lehet valami igasság?
Nem igazán :-)
Sokat sportolok és az agyzsibbasztó játékokat mindig is kerültem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!