Hogyan szerezzek xanaxot/frontint vagy bármilyen nyugtatót szorongásra?
Figyelt kérdés
Szociális fóbiába szenvedek és 19 éves vagyok. Nincs pénzem terápiára és ezért mennék kasszába dolgozni a nyáron, de ügye fóbia miatt hatalmas szorongás van bennem ez miatt, úgyhogy legalább az első pár napra kellene valamilyen segítség, ami ezesetben most a nyugtató lenne. A kérdésem, tehát hogy hova menjek feliratni és mit mondjak majd hogy felírják, illetve ennek milyen feltételei vannak?2023. jún. 27. 22:47
21/22 anonim válasza:
Nálunk a háziorvos amúgy pszichiáter is, szóval ha néha fel szoktam hívni, hogy nem vagyok jól, sok a stressz, kellene egy kis Xanax ,vagy Frontin, vagy megmondom, hogy édesapám Rivotrilja elfogyott, nem irna-e fel, szó nélkül megteszi. Jófej, szóval nekem mondjuk könnyű dolgom van. Persze nem minden hónapban iratok bármit is, de néha-néha belefér.
22/22 anonim válasza:
Nekem is haziorvos irta fel anno (bar nem szivesen). Kizarolag szobeli vizsgak elott szedem, mostani doboz xanaxom kb 2 eve megvan. Lehet esszel is csinalni. Rengeteget segit a vizsgaszituacioban - akinek nincs ilyen problemaja, nem is sejti, hogy mennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!