Lehetséges az hogy a pánikbetegségre és a szorongásra is, jó hatással van a B6-os vitamin?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az idegekre jó hatással van, de amióta szedem egy pár hónapja rendszeresen naponta egy tablettát, a közérzetem mentálisan is jobb lett.2023. jún. 12. 15:20
1/8 anonim válasza:
Ha súlyos akkor max placebokent fog hatni.
2/8 anonim válasza:
Ha neked használ szedd tovább. :) ahogy az első is írja, ha nagy a baj nem használ.
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
2es vagyok. Hiába pontoztok le. Ha tényleg akkora a baj, akkor nem használ . Segítséget ugyan nyújthat, de nem sokat ér. Enyhe pániknál, szorongásnál viszont hasznos lehet.
5/8 anonim válasza:
Igaza van a 4esnek, ha ennyire tuti volna nem leteznenek gyógyszerek, hanem magne b6ot írnának fel mindenkinek. Ennyi..
6/8 anonim válasza:
A mentalis egeszseg rovatban folyamat lepontoznak mindenkit.
Gondolom. 1-2 elmebeteg ezzel szórakozik egész nap a tobb profiljaval. Én csak sajnálni tudom őket, szomorú életük van
7/8 anonim válasza:
Mindenképpen jó hatással van, azonban a súlyosabb betegségben szenvedőknek nem elég, nekik vényköteles nyugtató is kell. Mielőtt eljutnának a dokihoz, nekik is jobb a MagneB6, mint a semmi.
8/8 anonim válasza:
5ös, örülök,h egyetértünk :)
6os, na az lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!