Hogyan szerezzek xanaxot/frontint vagy bármilyen nyugtatót szorongásra?
Tegyél meg magadnak egy szívességet, és ne szedj ilyen sz@rt, ami utána az egész életed uralni fogja.
Aamúgy pszichiáter írhat ki, ha úgy látja.
A háziorvosod majd irányba tesz.
De a helyedbe kétszer is átgondolnám. Ha rákapsz a nyugtatókra, nagyon csúnya vége lesz...
En is úgy tudom hogy pszichiáter irja fel diagnozis után. De ne úgy kepzeld el hogy beveszed és elmúlnak a félelmeid. Csak elálmosodnal tőle.
Probálj mindig csak arra az emberre figyelni aki előtte áll. Ha lehet ne figyeld hogy mennyire állnak sorban.
Tiszta taurint vegyél, fél órával munkakezdés előtt vedd be, később, ha még szükségét érzed, macskagyökér-kivonatot (lehet, csak 2-3 szem hat, emberfüggő).
A xanax álmosíthat, csúnya vége lenne, ha kasszásként nem zudnál figyelni.
Egyébként háziorvos simán fölírhatja, ha jó fej, ezt elmondhatod neki őszintén, ha nem, akkor mondd, hogy van egy kis probléma az életedben, amiatt stresszelsz és nem tudsz elaludni. Nekem alvászavarra akarta adni a ho., csak a képébe röhögtem, ugyanis az előttem szólókkal értek egyet, ronda, alattomos szerek ezek.
Én sem javaslom, mert bódító hatása van és nem tudsz úgy odafigyelni. Első nap alapból bénázik az ember, akkor tanul be és erre még rájön a nyugtató hatása.
Egyébként az a szomorú valóság, hogy sok esetben a háziorvos írja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!