Hogy működik a testképzavar? Hogy láthatja valaki magát másnak mint ahogy kinéz?
Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 19:39
11/12 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló problémám, mondjuk én tudtam, hogy soványabb vagyok másoknál, csak élveztem a helyzetet, hogy a mérleg keveset mutat. Meg, hogy valamiben én is lehetek a "leg", még ha a legsoványabb is. Egyre kevesebbet ettem, én 168-9 cm-hez képest 43 kg voltam, ez volt a "csúcs". Meg a hasam miatt is, hogy laposabb legyen. De aztán rájöttem, hogy ez így nem jó, most már talán 44 kg vagyok. De egyébként amiket leírtál az igen, már kezd testképzavarrá válni, mert azért nagyon kevés a kilód és biztos jó sovány lehetsz.
12/12 anonim válasza:
Agyi zavar, sajnos, és míg nem gyógyultál meg mentálisan nem látod magadat úgy, mint mások.
Ez van, nehéz lesz a gyógyulás sok sírással, de megéri, mert nem halsz meg kínok között - az éheztetés utolsó stádiuma már szörnyű :( (nekem napjaim voltak hátra, de akkor már az élet is fájt, szó szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!