Idegességre, kialvatlanságra, fej beremegésére milyen vény nélkül kapható gyógyszer vagy vitamin kapható?
Rengeteget stresszelek. Sok minden összejött február óta sajnos. Az utóbbi időben már hiába alszok, ugyanolyan fáradtan kelek fel.
Az egyik ismerősöm ma mondta, hogy látja kivagyok idegileg és hogy a fejem is sokszor mintha remegne. Én ezt nem vettem észre magamon, de nagyon kínos ha mások észreveszik.
Nem szedek semmilyen vitamint. Tudnátok ajánlani vény nélkül kapható gyógyszert vagy vitamint ami használna?
Köszönöm, ha valaki tud segíteni!
N
#13: De kedves vagy, hogy érdeklődsz! :)
Végül csak B6-ot meg vasat szedek azóta. Többet alszok és próbálok nyugodtabb lenni. Fejremegés már nincs szerencsére.
A stresszt sikerült kiküszöbölni?
Én is most hasonló cipőben járok. Én szedem a B komplexet, amiben mindenféle b vitamin van, meg Nervenpflege-t néha, és Béres cseppet iszom a vas miatt. Most jól aludtam kivételesen, de ennek ellenére nem érzem teljesen szorongás mentesen magam. Lehet jobban ki kell pihennem magam.
#18: Egy betegség derült ki nálam februárban. Ezen sajnos nem tud változtatni a pszichoterápia.
Szóval nem lelki dolog miatt érzem így magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!