Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegességre, kialvatlanságra,...

Idegességre, kialvatlanságra, fej beremegésére milyen vény nélkül kapható gyógyszer vagy vitamin kapható?

Figyelt kérdés

Rengeteget stresszelek. Sok minden összejött február óta sajnos. Az utóbbi időben már hiába alszok, ugyanolyan fáradtan kelek fel.

Az egyik ismerősöm ma mondta, hogy látja kivagyok idegileg és hogy a fejem is sokszor mintha remegne. Én ezt nem vettem észre magamon, de nagyon kínos ha mások észreveszik.

Nem szedek semmilyen vitamint. Tudnátok ajánlani vény nélkül kapható gyógyszert vagy vitamint ami használna?

Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

N

2023. jún. 7. 08:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyteákat próbáld meg még esetleg, azoktól nem tudsz függő lenni és mellékhatást sem vált ki a gyógyszerekkel ellentét.
2023. jún. 7. 13:00
 12/20 anonim ***** válasza:
Ashwaganda - gyógynövény.
2023. jún. 8. 08:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy azóta? Mi vált be? :)
2023. aug. 23. 20:03
 14/20 A kérdező kommentje:

#13: De kedves vagy, hogy érdeklődsz! :)

Végül csak B6-ot meg vasat szedek azóta. Többet alszok és próbálok nyugodtabb lenni. Fejremegés már nincs szerencsére.

2023. aug. 23. 20:44
 15/20 anonim ***** válasza:

A stresszt sikerült kiküszöbölni?

Én is most hasonló cipőben járok. Én szedem a B komplexet, amiben mindenféle b vitamin van, meg Nervenpflege-t néha, és Béres cseppet iszom a vas miatt. Most jól aludtam kivételesen, de ennek ellenére nem érzem teljesen szorongás mentesen magam. Lehet jobban ki kell pihennem magam.

2023. aug. 24. 09:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Magnézium-biszglicinátot vegyél, annak mindkét komponense jó az alvásra. Magnézium-oxid semmire sem jó.
2023. aug. 25. 01:07
 17/20 A kérdező kommentje:
#15: Sajnos a szorongás még fennáll nálam is. Vannak olyan dolgok, amik nem fognak megváltozni az életemben és emiatt ideges vagyok. Viszont próbálok változtatni, mert rámegy így teljesen az egészségem.
2023. aug. 25. 08:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Pszichoterápiára nem jársz? Az mindent is képes megváltoztatni, amire azt hiszed, megváltoztathatatlan.
2023. aug. 25. 14:01
 19/20 A kérdező kommentje:

#18: Egy betegség derült ki nálam februárban. Ezen sajnos nem tud változtatni a pszichoterápia.

Szóval nem lelki dolog miatt érzem így magam.

2023. aug. 25. 14:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Jah, jónak mondod, én már két gyógyíthatatlannak beállított FIZIKAI betegségből jöttem ki azzal, hogy az érzelmi hajlamosító tényezőkön dolgoztam szakemberek segítségével!
2023. aug. 26. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!