Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegességre, kialvatlanságra,...

Idegességre, kialvatlanságra, fej beremegésére milyen vény nélkül kapható gyógyszer vagy vitamin kapható?

Figyelt kérdés

Rengeteget stresszelek. Sok minden összejött február óta sajnos. Az utóbbi időben már hiába alszok, ugyanolyan fáradtan kelek fel.

Az egyik ismerősöm ma mondta, hogy látja kivagyok idegileg és hogy a fejem is sokszor mintha remegne. Én ezt nem vettem észre magamon, de nagyon kínos ha mások észreveszik.

Nem szedek semmilyen vitamint. Tudnátok ajánlani vény nélkül kapható gyógyszert vagy vitamint ami használna?

Köszönöm, ha valaki tud segíteni!

N

2023. jún. 7. 08:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Frontin, vagy rivotril
2023. jún. 7. 09:37
 2/20 A kérdező kommentje:
Első körben vény nélkül kaphatót próbálnék ki, hogy legalább a kialvatlanság megszűnjön. De direkt leírtam a kérdésben. :(
2023. jún. 7. 09:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Idegességre magnézium és b6 vitamin. Kialvatlanságra macskagyökér.
2023. jún. 7. 09:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Első, megmondanád, hol kapod ezt vény nélkül? :D Már megyek is. :D

Sokféle vény nélküli nyugtató van, de komoly problémára azért egyik sem az igazi. Citromfű, orbáncfű pl natúran a gyógynövények közül, de talán a macskagyökér (valeriana) a legerősebb.

Vannak direkt erre való kombinációk, pl a sedacur forte (citromfű, komló, macskagyökér).

2023. jún. 7. 09:52
 5/20 anonim ***** válasza:
34%

4*

Nem figyeltem hogy vény nélküli kell a kerdezőnek.

De sokkal olcsóbb ha haziorvossal felirat frobtint mint 3000 forintért valerianat vesz.

2023. jún. 7. 10:11
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Sedogelat

Sedacur forte

Hova

Valeriana a night

Bio melatonin

Ezek közül bármelyik jó.

2023. jún. 7. 10:15
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék rászokni semmilyen nyugtatóra. Leírtam szerintem.

#3 és #5: Ezt is néztem, szerintetek használ? : Magnézium 400 mg+B6-vitamin forte

2023. jún. 7. 10:16
 8/20 anonim ***** válasza:
5: olcsóbbnak olcsóbb, de nagyon beteges lenne, ha valakinek az első lépése az lenne, hogy elkezd szedni egy olyan függőséget okozó gyógyszert, ami uralni fogja az egész életét.
2023. jún. 7. 10:47
 9/20 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a magnézium sose ért semmit, kisebb meg nagyobb szorongásnál se.

Viszont az sokat befolyásolt, hogy mennyi cukros sz*rt ettem. Cukros üdítő, csokik, joghurtok, kávé sok cukorral. Ezeket abbahagytam jobb lett.

2023. jún. 7. 12:49
 10/20 A kérdező kommentje:

Hú én sosem kávéztam. Cukros dolgokért sem vagyok oda.

A stresszt kéne kiiktatni az életemből, de nem találok megoldást jelenleg azokra a dolgokra, amik bántanak sajnos. Csak lassan idegbeteg leszek így.

A Sedogelat és a Sedacur forte közt vacillálok. Köszönöm a tippeket!

2023. jún. 7. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!