Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kialvatlanságtól, fáradtságtól...

Kialvatlanságtól, fáradtságtól estetek már össze?

Figyelt kérdés

Pszichiátriai gyógyszereket szedek, többfélét is, de már évek óta. Sajnos, az alvásomon már nem segítenek, mert hozzászoktam. Tegnap már olyan fáradt voltam a kevés alvástól és a stressztől, hogy vánszorogni is alig bírtam (nem végeztem fizikai munkát).

Éjfélkor elaludtam úgy-ahogy, de kettőkor felébredtem, hogy pisilni kell. Már az ágyból is alig tudtam kimászni, és félúton egyszerűen összeestem, nem bírtak el a lábaim.

Azért ettől már megijedtem, mert hasonlót még nem tapasztaltam. Járt már így valaki?

2019. júl. 21. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Össze még nem estem, de ájulás határán már voltam. Borzasztó érzés a kialvatlanság. Épp ezért heti egyszer, hogy legalább valamennyire ezt megelőzzem altatót veszek be. Nem megoldás, de megoldás nincs.
2019. júl. 22. 13:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnos, nekem az altatók egyáltalán nem hatnak. Mintha plecebót vennék be.

Ma éjjel is 3 órát aludtam, már semmihez nincs erőm, pedig krízishelyzetben vagyok, sok intézni valóval. Lehet, hogy a vége az lesz, hogy megyek a híd alá..

2019. júl. 22. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Kipróbáltál többet is? Mert nekem is csak a gerodorm használ.
2019. júl. 23. 06:46
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A gerodorm gyenge, semmi. A Dormicumot már lehet altatónak nevezni. Bár nekem már az se hat. Ezek benzodiazepinek, kereszttoleranciában egymással
2019. júl. 23. 07:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Kinek mi a gyenge...Dormicum nekem nem hat.
2019. júl. 23. 08:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Már egyik altató sem hat.
2019. júl. 23. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert mindkettő benzodiazepin típusú. Egy Z szer például hatna. Beszélj az orvossal, hogy ne benzodiazepint írjon, de csak óvatosan szabad elhagyni, ha nem hat egyik se, akkor már totál ráfüggtél, tolerancia az egekben, lassan lehet elhagyni. Helyette bevezetni más típusú altatót
2019. júl. 27. 18:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Z-szert szoktam szedni (Zolsana), de annyit ér, mint halottnak a csók.
2019. júl. 27. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!