Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyűlölöm a testem,megint...

Gyűlölöm a testem,megint falasroham jött rám félek hogy hízni fogok?mit tegyek,hogy szeressen magamat?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok 158cm és 50kg.Rendszeresen járok konditerembe heti 4x,mellette próbálok alig enni ,csak keveseket.

De úgy minimum két hetente rám törik egy falasroham,és utána gyűlölöm tükörbe nézni.

Dolgozni sincs kedvem jönni mert félek hogy mindenki azt látja hogy hiztam

Ez megy már egy éve.

Volt,hogy két naponta jött rám,de próbáltam magamon dolgozni.Meg érteni hogy ez tulajdonképpen mentális betegség és mentálisan nincs rendben velem valami ,és azóta egyre ritkább.

Plusz minden akkor kezdődött amikor egy mérgező kapcsolatba kerültem.

Mindig szóvá tett rajtam valamit az illető én hülye meg ragaszkodtam hozzá.

Sikerült egy év után lezarnom ezt a kapcsolatot és akkor kezdtem viszonylag kevesebbszer falasrohamba.

De tegnap megint volt egy nagyobb és borzasztóan utálom magam.

Persze ilyenkor két napig alig alig eszek,hogy kompenzáljam de még így is kövérnek látom magam.

Egyszerűen érzem hogy az eveszavar már nagyon bekerített .

Hiába nem olyan gyakori már,akkor is megvisel és másra sem tudok gondolni csak arra hogy nem szabad ennem.

Minden tükörben magamat nézem.

Nem tudom mikor lesz ennek vége.

Vajon jó úton haladok,vagy nem?

2023. jún. 5. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus. Ezen a tanácsok nem fognak segíteni.
2023. jún. 5. 10:30
 2/3 anonim válasza:
Én javaslom neked ezt a 12 lépéses csoportot: [link]
2023. jún. 5. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Valóban az a fontos, hogy kérj segítséget és oszd meg másokkal a problémádat. Sokszor ilyenkor azért súlyosbodik a probléma és azért érződik olyan kilátástalannak, mert az ember szégyelli a problémáját és gondolatait, ráadásul mindez egy olyan távolságot szül közted és a többiek között, ami miatt még inkább egyedül érzi magát

Nyugodtan tárulkozz ki, egyedül az a fontos, hogy olyan embereknek mondd, akik megértőek lesznek. Viszont sokszor ez nem pont a családodat vagy a hozzád jelenleg közel állókat jelenti, de ne félj megosztani, mert hidd el, nagyon sokan vagyunk így vele, és még többen lesznek megértőek, még ha saját maguk nem is mentek keresztül ugyanezen.

2023. aug. 15. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!