Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak? Meg fogok bukni?

Mit csináljak? Meg fogok bukni?

Figyelt kérdés
Ennek a tanévnek a végén van egy szakmai vizsga, amin ha valaki nem megy át, néhány héttel később újra megprobalhatja. De ha akkor sem sikerul akkor 2 évet bukik mert ez egy olyan iskola. Az a baj hogy olyan állapotban vagyok annyira ki vagyok merülve hogy nálam már az is hatalmas teljesítménynek számít hogy egyáltalán bent vagyok mindennap az iskolában és nem lógok. A dolgozatokat mindig puskákkal oldom meg. És nem tudom magam rávenni hogy készüljek erre a vizsgára mélyen legbelül eléggé aggaszt de mégse tudok elkezdeni készülni rá. Matekból felevkor megbuktam de lehet hogy már végre kitudom javítani mert járnom kell tanarhoz. De ha ezen megbukok akkor ez is teljesen értelmetlen volt.
2023. máj. 26. 05:35
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Nem nyafogni kell meg tiktokzni hanem lerakni a segged tanulni!

Iskola után aludj 1 órát utána szedd össze a tanulni valót, külön jegyzeteld ki, szedjél vitamint , igyál közben som vizet. Ne ülve tanulja hanem sétálj+ hangosan tanulj.

2023. máj. 26. 06:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi az az ok, amiért ennyire kimerült vagy? Ezen változtass. Ha nem készülsz és elég valószínű a bukás.

Az is probléma lehet ha a kimerültség ellenére nem foglalkozol a tanulással mindig a puskákhoz nyúlsz. Ha arra van időd és energiád megcsinálni akkor egy kis tanulásra is lehetne 🙂

2023. máj. 26. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Igen, meg fogsz.

Örülök, hogy segíthettem.

2023. máj. 26. 06:55
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Szerinted, aki orvosi egyetemet végzett annak ölébe hullott a tudás napi 15 ora alvas mellett?

Mit vársz itt, hogy sajnáljunk azért mert lusta vagy, és ettől szorongsz? Saját sorsod kovácsa vagy. Nem tanulsz nyilván megbuksz, változtass magadon ne nyivakolj. Vagy menj el gyárba dolgozni 3 nap után atertekelned, hogy mi a nehezebb tanulni vagy szalag mellett allni 12 órát.

2023. máj. 26. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Hitvány, akaratgyenge vagy
2023. máj. 26. 09:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok:)
2023. máj. 26. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!